Posted in Aktualitet Lajme

‘3 të intubuar janë të moshave mjaft të reja’; ministrja Manastirliu paralajmëron bizneset për gjoba

Në seancën e sotme plenare, ministrja Manastriliu zbuloi se nga 6 të intubuar, 3 janë të moshave mjaft të reja: 45,46 dhe 49 vjeç. Ajo…

Continue Reading ‘3 të intubuar janë të moshave mjaft të reja’; ministrja Manastirliu paralajmëron bizneset për gjoba