Posted in Diaspora

“Aktivisti i njohur Naser Nika dhe Doktori i madh Bahri Ceka në krah të këshilltarit David Carr”

Si gjithmonë aktivisti dhe influencuesi i çeshtjeve Shqipetare në SHBA z’ Naser Nika është i gatshëm të jetë pranë miqve dhe lobueseve të çeshtjeve kombëtare….

Continue Reading “Aktivisti i njohur Naser Nika dhe Doktori i madh Bahri Ceka në krah të këshilltarit David Carr”