Posted in Lajme

“As mish, as peshk” këto shenjat janë aq konfuze sa ngatërrohen me këmbët e tyre

Ekzistojnë disa njerëz që pavarësisht qëllimeve të mira gjithmonë japin mesazhe të gabuara dhe i ngatërrojnë ata që i rrethojnë. Sipas shenjës së horoskopit këto…

Continue Reading “As mish, as peshk” këto shenjat janë aq konfuze sa ngatërrohen me këmbët e tyre