Posted in ASTROLOGJI

‘Javë vendimtare në dhënien fund të problemeve’ Parashikimi javor i horoskopit nga astrologu Jorgo Pulla

Sipas astrologut Jorgo Pulla kjo javë fokusin më të madh do ta ketë tek ekonomia dhe vendim marrja. Më datë 5 qershor kemi kalimin e…

Continue Reading ‘Javë vendimtare në dhënien fund të problemeve’ Parashikimi javor i horoskopit nga astrologu Jorgo Pulla