Posted in Sport

‘Shqipëria ia del’ Porosia e Xhani de Biazit: Bllokoni Levandovskin dhe mos humbni më raste si ai kundër Çekisë

Sa herë që përmendet fjala “kualifikim” mendja të shkon te Xhani de Biazi, trajneri që udhëhoqi Kombëtaren shqiptare drejt suksesit të parë në një kampionat…

Continue Reading ‘Shqipëria ia del’ Porosia e Xhani de Biazit: Bllokoni Levandovskin dhe mos humbni më raste si ai kundër Çekisë