Posted in ASTROLOGJI

‘Ju pret një trashëgimi e madhe’, Meri paralajmëron këtë shenjë në horoskop

‘ Dielli ne Dash trekendesh me Jupiterin ne Ujor dhe katerkendesh me Plutonin ne Bricjap Cdo prespektive te rendesishme qe sjell Dielli me Jupiterin sot…

Continue Reading ‘Ju pret një trashëgimi e madhe’, Meri paralajmëron këtë shenjë në horoskop
Posted in ASTROLOGJI

‘Ju pret një trashëgimi e madhe’, Meri paralajmëron këtë shenjë në horoskop

Dielli ne Dash trekendesh me Jupiterin ne Ujor dhe katerkendesh me Plutonin ne Bricjap Cdo prespektive te rendesishme qe sjell Dielli me Jupiterin sot mund…

Continue Reading ‘Ju pret një trashëgimi e madhe’, Meri paralajmëron këtë shenjë në horoskop
Posted in ASTROLOGJI

‘Ju pret një trashëgimi e madhe’, Meri paralajmëron këtë shenjë në horoskop

E enjte kemi tre Planete ne lidhje egzakte Dielli ne Dash trekendesh me Jupiterin ne Ujor dhe katerkendesh me Plutonin ne Bricjap Cdo prespektive te…

Continue Reading ‘Ju pret një trashëgimi e madhe’, Meri paralajmëron këtë shenjë në horoskop
Posted in HOROSKOPI

‘Ju pret një trashëgimi e madhe’, Meri paralajmëron këtë shenjë në horoskop

Astrologe Meri ka lajme të mira për disa nga shenjat e horoskopit ndërsa për të tjera ajo paralajmëron disa pengesa në arritjen e qëllimeve. Më…

Continue Reading ‘Ju pret një trashëgimi e madhe’, Meri paralajmëron këtë shenjë në horoskop