Posted in ASTROLOGJI

NJË LAJM NË LIDHJE ME PUNËN DO JU GËZOJË, MERI PARALAJMËRON KËTË SHENJË HOROSKOPI

Një lajm në lidhje me punën do ju gëzojë, Meri paralajmëron këtë… Një lajm në lidhje me punën do ju gëzojë, Meri Dashi Sot do…

Continue Reading NJË LAJM NË LIDHJE ME PUNËN DO JU GËZOJË, MERI PARALAJMËRON KËTË SHENJË HOROSKOPI
Posted in ASTROLOGJI

Kujdes, do t’ju ngrenë kurth të fshehtë, Meri paralajmëron këtë shenjë horoskopi

Meri ka dhënë parashikimin për fundjavën dhe njofton se Urani është në kundërshtim me asteoridin Kirki. Në astrologji Kirki tregon një tërheqje apo joshje të…

Continue Reading Kujdes, do t’ju ngrenë kurth të fshehtë, Meri paralajmëron këtë shenjë horoskopi
Posted in ASTROLOGJI

‘Do hasni në një surprizë të pakëndshme’, Meri paralajmëron këtë shenjë horoskopi

Dashi Sot ka nje moment mbasdite ku mund te jetoni nje enderr e cila mund te realizohet. Me pas vazhdojne debatet ne punen. Demi Sot…

Continue Reading ‘Do hasni në një surprizë të pakëndshme’, Meri paralajmëron këtë shenjë horoskopi
Posted in ASTROLOGJI

“Dështon një plan nga syri i keq”, Meri paralajmëron këtë shenjë horoskopi

Dashi Ne jeten erotike do ndodh dicka e paqarte jo e kendshme. Kujdes nga nje blerje makine apo telefoni se nuk shkon mire! Demi Nje…

Continue Reading “Dështon një plan nga syri i keq”, Meri paralajmëron këtë shenjë horoskopi
Posted in ASTROLOGJI

“Do merrni propozim për martesë”, Meri paralajmëron këtë shenjë horoskopi

Astrologe Meri ka lajme të mira për disa nga shenjat e horoskopit ku një prej tyre pritet të marrë një propozim për bashkëjetesë apo martesë….

Continue Reading “Do merrni propozim për martesë”, Meri paralajmëron këtë shenjë horoskopi
Posted in ASTROLOGJI

Kujdes, do t’ju ngrenë kurth të fshehtë, Meri paralajmëron këtë shenjë horoskopi

Meri ka dhënë parashikimin për javën e fundit të Qershorit dhe njofton se Urani është në kundërshtim me asteoridin Kirki. Në astrologji Kirki tregon një…

Continue Reading Kujdes, do t’ju ngrenë kurth të fshehtë, Meri paralajmëron këtë shenjë horoskopi
Posted in ASTROLOGJI

Kujdes, do t’ju ngrenë kurth të fshehtë, Meri paralajmëron këtë shenjë horoskopi

Meri ka dhënë parashikimin për fundjavën e parë të gushtit dhe njofton se Urani është në kundërshtim me asteoridin Kirki. Në astrologji Kirki tregon një…

Continue Reading Kujdes, do t’ju ngrenë kurth të fshehtë, Meri paralajmëron këtë shenjë horoskopi
Posted in ASTROLOGJI

Kujdes, do t’ju ngrenë kurth të fshehtë, Meri paralajmëron këtë shenjë horoskopi

Meri ka dhënë parashikimin për fundjavën e parë të gushtit dhe njofton se Urani është në kundërshtim me asteoridin Kirki. Në astrologji Kirki tregon një…

Continue Reading Kujdes, do t’ju ngrenë kurth të fshehtë, Meri paralajmëron këtë shenjë horoskopi
Posted in ASTROLOGJI

“Dështon një plan nga syri i keq”, Meri paralajmëron këtë shenjë horoskopi

Dashi Ne jeten erotike do ndodh dicka e paqarte jo e kendshme. Kujdes nga nje blerje makine apo telefoni se nuk shkon mire! Demi Nje…

Continue Reading “Dështon një plan nga syri i keq”, Meri paralajmëron këtë shenjë horoskopi
Posted in ASTROLOGJI

“Dështon një plan nga syri i keq”, Meri paralajmëron këtë shenjë horoskopi

Dashi Ne jeten erotike do ndodh dicka e paqarte jo e kendshme. Kujdes nga nje blerje makine apo telefoni se nuk shkon mire! Demi Nje…

Continue Reading “Dështon një plan nga syri i keq”, Meri paralajmëron këtë shenjë horoskopi