3 Gratë më dinake dhe të zgjuara të zodiakut!


Në përgjithësi njerëzia mendon se meshkujve nuk u pëlqejnë gratë dinake dhe pak të zgjuara. Megjithatë, sipas vëzhgimeve tona, gjinia e kundërt ende preferon gratë e zgjuara, inteligjente që dinë se çfarë duan. Astrologët thonë se këto shenja mund të mburren me një mendje shumë inteligjente dhe dinake.

Këtu janë 3 shenjat më të zgjuara të zodiakut:

Dashi

Dashi që nga fëmijëria habit me intuitën e tij. Edhe duke luajtur në oborr, ata marrin besim universal dhe njohje midis shokëve të tyre.Duke u rritur, gratë dash bëhen liderë të mëdhenj dhe marrin një kënaqësi të vërtetë. Grat Dash janë shumë rezistente. Ato I përballijnë shumë lehtë vështirësitë e jetës. Ato shpesh janë agresive ndaj të tjerëve, por nuk dinë si të qëndrojnë të zemëruara për një kohë të gjatë dhe largohen shpejt. Kanë frikë ta ndjekin masën, ose të ndajnë mendimet e ndjekura nga njerëz të tjerë.

Akrepi

Akrepi është një mashkull me fund. Gratë e lindura nën këtë shenjë zodiakale janë shumë të ndryshme nga të tjerat. Akrepat janë të sigurt se pavarësisht nga të gjithë dinakëria që mbretëron në botë, jeta përbëhet nga absurditete të thjeshta. Gruaja akrep ka një intuitë të mahnitshme dhe është në gjendje të “lexojë” njerëzit. I njeh lehtësisht manipuluesit, hajdutët dhe njerëzit e ligë. Akrepi është mjaft hakmarrës, prandaj është më mirë të mos humbisni lojën e tyre.

Bricjapi

Bricjapi që nga fëmijëria janë të qetë, të vëmendshëm dhe serioz. Nuk janë të tërhequr veçanërisht nga shakatë. Në moshë madhore, Bricjapi nuk kërkon të bëjë të njohuri. Në rrethin e vogël të miqve ai e gjen veten shumë mirë. Gratë e Bricjapit janë shumë të shkathëta dhe përshtaten me çdo situatë. Bricjapët kurrë nuk marrin pjesë në konflikte, nuk do të shihni kurrë emocionet e tyre. Janë mjaft kokëfortë.


Like it? Share with your friends!