3 më të lezetshmit e horoskopit janë…


Kur themi të lezetshëm e kemi fjalën për ata që janë më të këndshëm për t`u shoqëruar, për ata që nuk preken lehtë e s`kapen pas fjalëve, ata që mbajnë shakatë e bëjnë humor pafund.

Cilët janë?

Shigjetari

Optimist dhe i lezetshëm edhe në situatat më serioze e më të vështira.

Binjakët

Nuk njeh siklet. Nuk vihet në vështirësi as nga pikat e dobëta, madje bën shaka e autoironi me to.

Dashi

Do lumturinë, humorin dhe nuk qëndron dot gjatë pranë njerëzve që preken shpejt e nuk i tolerojnë shakatë.


Like it? Share with your friends!