3 meshkujt më të padurueshem dhe të bezdisshëm të zodiakut!


Në këtë artikull do të flasim për 3 shenjat e padurueshme mashkullore për çdo grua! Natyrisht, çdo përfaqësues i seksit më të fortë mundet, ndonjëherë, të jetë vërtet i patolerueshëm. Por kjo i referohet më tepër karakteristikave të karakterit mashkullor dhe problemeve të menjëhershme të jetës.

Dashi

Këmbëngulja e përfaqësuesve të kësaj shenje ka qënë për një kohë të gjatë e njohur. Me këtë shenjë është thjesht e pamundur të diskutohet. Ai kurrë nuk do të jetë në gjendje t’ju dëgjojë, sepse ai gjithmonë do të mbetet sipas mendimit të tij. Mendimi i vetëm i saktë është ai i tij!

Një tjetër cilësi e pakëndshme e burrave të lindur nën shenjat e dashit është sinqeriteti i tyre. Ai e konsideron si detyrën e tij, mjafto ta shikoni atë në sy, për të të thënë në turmën e njerëzve se flokët tuaj nuk janë të suksesshëm sot dhe se nuk janë në shijen e tij. E gjithë kjo do të kalitet nga spontaniteti fëminor dhe një sasi e caktuar egoizmi.

Virgjëresha

E pabesueshme, por e vërtetë. Mënyra e butë dhe mungesa e manifestimeve të dukshme të emocioneve të forta e dallojnë mashkullin e virgjëreshës. Virgjëresha nuk I duron dot truket ose të ndryshojë vazhdimisht gratë.

Në të vërtetë, në zemrën e tij dhe shpirtin e tij mund të valojë një oqean të tërë të emocioneve, por vetëm ju nuk do të dini asgjë. Virgjëresha është në gjendje të largohet dhe të të lërë në heshtje në një drejtim të panjohur, duke ju lënë përgjithmonë.

Personazhi konservator dhe shumë i ndershëm i shenjës nuk mund të tolerojë vonesat. Zakonet e tyre të konsoliduara nuk duhet të shkelen në asnjë rrethanë.

Peshqit

Ju nuk do ta besoni, por është thjesht e pamundur për të gjetur një njeri më të patolerueshëm se sa peshqit! Jo vetëm që është thellësisht iinteresuar për çdo grua të bukur, kështu që ai vazhdimisht përpiqet t’ju joshë në kurthin e tij.

Sot ai shkruan poezi, nesër do të bëjë yoga dhe pas nesër do të hidhet me parashutë. Dhe, në fund, ai mund të të lërë përgjithmonë, kështu që pas nja dy muajsh do të shfaqet sërish në horizont.


Like it? Share with your friends!