3 shenjat e zodiakut që nuk janë aspak të dashura në marrdhënie!

Zodiaku na lejon të njohim disa anë që janë thelbësore të personalitetit tonë. Sot do të flasim për shenjat që nuk kanë besim në një marrëdhënie.

Akrepi

Akrepi është më interesanti nga të gjitha shenjat e zodiakut. Akrepi mund të jetë tepër i nxehtë dhe në të njëjtën kohë i patundur. Ai mund t’ju dojë dhe një minutë më vonë ju urren. Ai mund të jetë i shoqërueshëm dhe miqësor, dhe pastaj do të ulet vetëm në shtëpi për disa ditë. Partneri ideal për Akrepin është ai që i sfidon ata mentalisht dhe emocionalisht. Vlerëson njerëzit e vështirë dhe të drejtë

Prandaj, kur është fjala për dashuri dhe marrëdhënie, ai nuk i beson njerëzve, sepse fillimisht shumë prej tyre nuk u pëlqejnë. Sarkazma është mekanizmi i saj mbrojtës. Ajo rrethon veten me mure të papërkulura dhe i hedh poshtë njerëzit, duke pasur frikë nga intimiteti. Për të fituar besimin e akrepit, nuk është e nevojshme vetëm ta dëgjosh apo t’i thuash ndjenjat e tua, por t’i tregosh ato. Shumë pak njerëz janë të aftë për këtë.

Nëse ai bie në dashuri, ai do të lëvizë malet për ju dhe do t’ia japë zemrën të dashurit.

Shigjetari

Ai është një romantik i dëshpëruar dhe beson në dashuri më shumë se kushdo tjetër. Kur bie në dashuri, ai zgjedh njerëz me cilësi, por gjithashtu beson se nuk është ai që duhet fajësuar për prishjen e marrëdhënieve. Ai është një perfeksionist nga natyra, dhe gjithmonë përgjegjës për mënyrën se si gjërat po shkojnë. Si rezultat, në vend që të mësojë nga gabimet në marrëdhënie, është i obsesionuar me dhimbjen e kaluar dhe ka frikë nga dashuria.

Për këtë arsye refuzon njerëzit dhe mbetet i vetëm. Në vend që të kuptojë vlerën e tij, ai i kushton vëmendje gjërave të këqija që njerëzit kanë thënë për të, duke lejuar që të jetë i ndikuar nga mendimi i tyre. Ai ka standarde të larta dhe ka nevojë për një partnere të fortë. E vërteta është se Shigjetari preferon të mbetet vetëm, në vend që të bashkohet me dikë që nuk e meriton kohën e tij.

Demi

Ajo është shumë kokëfortë dhe beson vetëm veten dhe njerëzit që ajo zgjedh, një grup të vogël miqsh. Për disa arsye, ajo beson se emocionet e saj janë një shenjë e dobësisë, kështu që i refuzon disa prej tyre. Ajo është një personalitet alfa dhe e do kontrollin e situatës, kështu që ka nevojë për një partner pasiv.

Demi nuk i përgjigjet situatave të vështira ose krijon presion mbi të. Zëvendëson ankthin dhe frikën me zemërim. Shpreh ndjenjat përmes veprimeve, jo fjalëve. Megjithëse mund të jetë koncize, ajo gjithmonë ndjek gjithnjë çdo gjë që e intereson. Pra, mos u mundoni ta mashtroni.

Megjithëse demi mund të jetë një nga shenjat më të vështira në dashuri, kur ai me të vërtetë ju do, ai do t’ju japë besim, devotshmëri të pashembullt dhe do të bëjë gjithçka për hir të të dashurve.

Author: admin