3 shenjat serioze të horoskopit që nuk u qesh buza kurrë


1.Virgjëresha: Jeni në një grup mes miqsh dhe dikush sapo tha batutën e shekullit, të gjithë po qeshni përveç…hmm përveç një Virgjëreshe të ngrysur që si gjithmonë nuk përfshihet në frymën e grupit dhe s’i qesh buza kurrë. Shenja më perfeksioniste e horoskopit njihet gjithashtu për shpirtin e saj kritik, ftohtësinë dhe karakterin jo shumë dashamirës në marrdhëniet që krijon me miqtë dhe të afërmit.

2.Bricjapi: Bricjapi njihet si një ndër shenjat më të organizuara të zodiakut, por në të njëjtën kohë edhe një nga ato shenja që nuk e pranon lehtë shakanë dhe të bërit humor. Serioziteti i saj arrin deri në atë pikë sa të keqinterpetojë çdo batutë dh eta marrë si një sulm personal. Edhe pse është një shenja shumë karizmatike, Bricjapët e humbasin këtë veçori në momentin që bien pre e provokimeve dhe lejojnë gjaknxehtësinë të flas në emër të tyre.

3.Peshorja: Në qoftë se menduat se Peshorja e ka më të thjeshtë se shenjat e tjera të gjejë ekuilibrin, duhet të ndryshoni mendje ashtu siç bëjnë shpeshherë edhe të lindurit nën këtë shenjë. Edhe pse kërkojnë aq shumë të gjejnë harmoninë dhe lumturinë në jetë, natyra e tyre e pavendosur dhe dyshuese bën që të harrojnë kënaqësitë e vogla të jetës dhe të struken brenda seriozitetit.


Like it? Share with your friends!