4 shenjat më manipuluese të horoskopit që u pëlqen të luajnë me ndjenjat e të tjerëve


Në pamje të parë, shenjat për të cilat do t’ju flasim duken si më të ëmblat dhe më të mirat në rruzullin tokësor, por në të vërtetë janë manipulatorët më të mëdhenj nga të gjitha shenjat e Zodiakut Nëse nuk mund t’u rezistoni sharmit të tyre, bëhuni gati të përballeni me pasojat. Prandaj, më poshtë po ju tregojmë 4 shenjat “e rrezikshme” dhe manipuluese të horoskopit.

Binjakët: Mos besoni as edhe një fjalë që një Binjak ju thotë, ose të paktën merrini me rezerva të mëdha. Binjakët rrallëherë janë të sinqertë në synimet që kanë, por problem është se ata ndërrojnë mendje shumë shpejt.

Gaforrja: Gaforret dinë të thonë atë që duhet me sasinë e duhur të emocioneve. Ata pëlqejnë të marrin gjithmonë atë që duhet dhe nuk ka asgjë që mund t’i ndalë të arrijnë synimet, sado afatshkurtër qofshin ato. Një gaforre është mjeshtër në manipulimin e fjalëve, ndjenjave, lotëve, emocioneve, gjithmonë në favorin e tyre.

Luani: Luanët janë narcistë. Pra, e gjithë qendra e universit janë ata. Prandaj dhe luanët janë të gatshëm të manipulojnë personat e tjerë që edhe ata të ndjejnë, mendojnë dhe veprojnë njësoj si ata.

Ujori: Ujorët duan që të shohin dikë të bjerë në dashuri me to dhe në momentin që dikush e “ha karremin”, atëherë ata humbin interesin dhe kërkojnë diçka të re. Nëse ata kuptojnë se ju po humbni interesin ndaj tyre, atëherë do të bëjnë çfarë është e mundur që gjërat të kthehen ashtu siç duan ata.


Like it? Share with your friends!