5 femrat e zodiakut që meshkujt adhurojnë më shumë


Për disa, joshja është një arti i vërtetë jete. Mirëpo jo të gjithë janë aq tërheqës sa për t’i joshur ata që kanë pranë. Ndër femrat janë disa veçanërisht më interesantet dhe meshkujt i adhurojnë. Ja cilave shenja zodiaku iu përkasin.

Peshorja. Sociale e të qeshura ato i tërheqin natyrshëm meshkujt. Askush nuk mund t’i rezistojë elegancës dhe karizëm së tyre. Sapo futen në një ambient, të gjitha sytë shkojnë tek to. Femrave peshore ju pëlqen të joshin dhe sharmi i ndihmon të arrijnë atë që duan. Gjithsesi këtyre femrave ju pëlqen të provojnë përvoja të reja dhe nuk janë shumë të dhëna për të krijuar lidhje serioze.

Shigjetari. Mjaft entuziaste, femrat e kësaj shenje dinë edhe si të argëtojnë të tjerët. Sharmi i tyre qëndron tek lehtësia me të cilën i marrin gjërat dhe tek dashuria e pakushtëzuar për jetën. Meshkujt i adhurojnë dhe kur kanë një shigjetare në krah nuk shohin të tjera. Ato në fakt dinë edhe si të ruajnë pasionin dhe përkujdesen mjaft për tjetrin.

Gaforrja. Femrat e kësaj shenje arrijnë të tërheqin shumë shpejt vëmendjen falë empatisë së tyre të madhe. Ato janë edhe shumë të përkujdesura për të tjerët, janë elokuebnte dhe dinë çfarë të thonë në çdo rast. Edhe maturia i bën tejet interesante.

Luani. Sharmi i femrave të kësaj shenje qëndron tek zjarri që kanë përbrenda dhe joshja me delikatesë. Asnjë mashkull nuk mund t’iu rezistojë atyre sepse dinë edhe shumë mirë të kujdesen për pamjen.

Peshqit. Të vëmendshme dhe bujare, femrat e kësaj shenje janë gjithashtu joshëse. Humori dhe ëmbëlsia nuk mund të lërë askënd indiferent. Edhe shikimin e kanë të veçantë.


Like it? Share with your friends!