Ju prezantojmë super valltarët e vegjël nga shkolla Jusuf Puka


Duket sikur ështē vetëm koha e teknologjisë, por për këta fëmijë që do tju prezantojmë jo. Po flasim për valltarët e talentuar të klasës së 8-të B në shkollēn Jusuf Puka në Durrës, dhe yjet që quhen Dejvi Preni, Alesia Lika, Gerd Kurti, Albin Jani, Redion Xhaferi, Luis Canaj, David Corcoi, Dionis Zana, Mishel Zahiri, Kamela Hyseni, Kamila Halili, Kleo Muca. Ata janë të vegjël e që në klasën e 3-të kanë zgjedhur që kohën e lirë tē argëtohen me vallëzim.

E kjo klasë gjithmonë kanë fituar çmime duke mundur shkollat e tjera si grup në kërcim ku vitin e kaluar kanë fituar çmimin e dytë. Nga kërcimi modern, popullor e deri te valsi francez ky grup është mjaft i talentuar e ku urojmë që shumë shpejt t’i shohim dhe në skenat botërore, e ndërsa si grup e shkollë ku ata mësojnë një super meritë e madhe por edhe prindërve të vallëtarëve të vegjēl që i ndjekin e i shoqërojnë fëmijët e tyre e krenohen me arritjet e tyre.


Like it? Share with your friends!