Ajo sjèll páráshíkímin e fòrtë: Deri në 25 shkurt, këto kápín lèk dhe fatin e bèkùar


Ajo i ka hábítur të gjíthë me páráshíkimet e saj ndáj dhe sot zonja Mèrí është një nga femrat më pòpullore në Shqípërí.

Në artikullin e sotëm do t’ju sjèllim një nga páráshíkímet e saj më të veçantë, dhe ashtu siç ajo e quan mírèsínë e bèkímeve.

“Jam e sígùrt se të gjíthë ju keni shíjùar një Shèn Válèntín plòt me dashùri, por tashmë dùhet që ta keni të gjíthë vèmèndjen këtu pasi nuk dùhet që ta hùmbísni këtë lèxím të yjeve”, thotë Mèri.

Sipas ástròlògès, pas ditës së të dashùruarve do të víjë një períudhë e mrèkùllueshme për disa shenja të cilat janë në fòkùsín e Universit dhe për një kohë të gjátë këtyre shenjave do të gjèjnë vetëm mirèsínë.

Tashmë ju dùhet që t’i zbùloni sa më shpèjt ato.

Për të líndùrit si Brícjáp dhe Shígjètar, do të jetë dita e mírèsísë nga nesër dhe në 30 ditèt që do të víjnë sepse do të shpèrblèheni si në dashùri edhe në bèrèqet dhe tashmë ju do të lùmtùròheni sepse ky fat i mbárë ju pèrqáfon.

Nuk dùhet t’i hárròni këto dáta!

Në 22 shkurt në punën tuaj do të mèrrni një shpèrblím ose një pròmòvim që do t’ju ngrèjë në detyrë, ndërsa në fíllim të muajit mars do të dègjòni një hábèr që do t’ju jápë një mùndèsi për të dálë jashtë vèndit.

Ata të Dèmít dhe të Gáfòres, duhet që të lídhen së bashku, osë të rrínë me njëri tjetrin sa më pranë sepse ky moment i jetës do t’i òfròjë më të mirat që mùnd t’i síllte jeta.

Shèndèti do të jètë pika juaj më e fòrtè ndërsa në fùnd të mársit ju mèrrni një energjí pozítíve që ju shèròn të gjítha dhímbjèt që kèni në fámíljen tuaj.

Dátat që ju dùhet që t’i mbáni në mendje sa më gjatë!

Pas 3 ditësh do t’ju jepet një mùndèsi për t’u lídhur me një persòn që ju qèndròn afër dhe ka shumë ndjènja për ju. Do të jetë dashùria e jetës. Një fámíljari tuaj do t’i príjë fati në fíllim të príllit dhe me mùndèsi të madhe një fat i mbárë lídhet me fèmíjën tuaj.

Të ardhurit në jetë si Pèshk apo Lùan, Universi kërkon t’i shtòjë të gjítha fùqítë tek shëndeti i tyre dhe kjo i mbròn nga të gjítha të kèqíjat që po qarkùllojnë nëpër botë. As një dhímbjè koke nuk do të ndíeni për 5 muajt që víjnë.

Për ju dátat me shumë fat janë si më pòshtë!

Në 24 shkurt si në punë apo në bíznèsín tuaj është një ditë ku do të fávòrizoheni shumë në fùshën e lèkève dhe do të zgjídhni shumë hálle e pèngèsa që kíshít patur me lèkèt.

Një ëndërr apo dëshírë e madhe ju plòtësohet në fíllim të muajit maj dhe pse jo mùnd të bèhèni me një bèbè.

Për Dashèt dhe Peshòren, si dy shenjat e fùndit që ky fat kaq shumë i mbèshtet do të jetë momenti që nga ky muaj shkurt dhe deri në shtator të këtij viti ju do të fùteni në një “thès” ku në çdo hap të jetës do t’ju príjè pròsperíteti. Do të kèni dhe do të ndíhèni me shumë fat.

Kur janë dátat tuaja më të mira!

Nëse keni 2 apo 3 dëshira të mëdha, rreth muajve maj dhe deri në fùnd të gushtit do t’ju plòtësohen me të gjitha të mirat e tyre dhe ju do të mbùsheni plòt me gèzím.

Gjíthashtu edhe pèngèsa nuk do të hásni deri në fùnd të vítít pasi për Universin ju jèni një person i bèkùar dhe nën vèzhgímin e engjëjve.


Like it? Share with your friends!