Artisti simpatik LAB ka ditëlindjen dhe një suprizë shumë shpejt për të gjithë

Kohë më herët ai solli një super projekt me titull ” M’ ka mbet merak” ku ende dëgjohet e pëlqehet, e tash artisti këngëtari dhe aktori Labinot Ramadani – LAB ka gjetur pak kohë të relaksohet në pushime. Por ai gjatë ditës së 7 korrikut ka karrë shumë urime dhe suprizuar me rastin e ditëlindjes së tij. LAB po bën gati gjithashtu një super hit që do të vijë shumë shpejt me titull “Simpati”. Derisa ne po presim me padurim këtë super projekt të tij të ri i urojmë artistit simpatik edhe 100 vite.

Author: publialb