Besojeni ose jo, por këto janë 9 shenjat që tregojnë se ëngjëlli juaj mbrojtës është shumë afër jush!


A keni pasur ndonjëherë përshtypjen se keni një engjëll mbrojtës pranë jush? Një situatë e veçantë në të cilën ndieni praninë e tij të çmuar? Edhe nëse nuk i shohim, thuhet se engjëlli ynë mbrojtës është gjithmonë pranë nesh për të na mbrojtur. Nëse doni prova, e gjitha çfarë ju duhet të bëni është t’i kushtoni vëmendje një sërë sinjalesh që do të tregojnë praninë e tij.

Cilat janë shenjat që tregojnë praninë e engjëllit mbrojtës pranë nesh dhe lidhjen e thellë që kemi me të?

Engjëlli mbrojtës i një personi është dërguar në Tokë për të ofruar siguri dhe mbrojtje. Në pjesën më të madhe të kohës ne nuk jemi të vetëdijshëm për praninë e tij, ose më mirë ne nuk e dimë se shoku ynë kaq i veçantë është në të vërtetë engjëlli ynë mbrojtës. Kur shohim këto shenja, ekziston një mundësi e madhe që të krijohet një lidhje e veçantë midis nesh dhe atij.

Më pas përdorni këto sinjale për të parë nëse një person i caktuar është dërguar tek ju për t’ju udhëhequr në rrugën tuaj.

Ai e kupton menjëherë kur jemi të zemëruar

Ai ka aftësinë për të kuptuar menjëherë kur jemi të zemëruar, edhe nëse nuk e kemi thënë këtë shprehimisht. Engjëlli ynë mbrojtës na kupton në mënyrë të përsosur dhe i njeh të gjitha mekanizmat tona mendore. Kjo është arsyeja pse ai e di kur diçka na shqetëson.

Ai ndryshon mënyrën tonë të shikimit të gjërave

Kjo prezencë e vazhdueshme në jetën tonë ka arritur të ndryshojë mënyrën se si i shohim gjërat, duke i dhënë më shumë dritë shpirtit tonë. Është padyshim diçka që jo të gjithë mund ta bëjnë.

Na bën të ndihemi të qetë

Në praninë e tij ka momente kur hapim zemrat dhe nxjerrim të gjitha dobësitë, frikërat dhe emocionet tona. Me engjëllin tonë kujdestar gjithmonë ndjehemi të qetë dhe kjo ndodh pa marrë parasysh kohën e kaluar me të.

Ai na çon në një nivel më të thellë

Ky person i veçantë na dëgjon në një mënyrë shumë të veçantë, merr të gjitha shpërthimet tona dhe nuk kërkon asgjë në këmbim.

Na jep energji kur ndihemi të dobët

Ndër shenjat e shumta të pranisë së engjëllit tonë mbrojtës, kjo është një nga më të rëndësishmet. Në fakt, ai gëzon shpirtin tonë në momentin që kemi nevojë. Kur nuk kemi forcë, ai është gati të na japë një shtysë që askush tjetër nuk mund të na e japë.

Shëron shpirtin tonë

Ky mik i veçantë është në gjendje të na shërojë nga gjërat që ne i kishim menduar si të pamundura për t’u kuruar. Ai arrin të ndez tek ne shkëndijën e nevojshme për të gjetur forcën për të kapërcyer vështirësitë.

Na jep këshillat më të përshtatshme

Duke qenë në gjendje të na dëgjojë nga një këndvështrim tjetër, ai na jep gjithnjë këshillat më të mira, duke na detyruar që ta ndjekim atë. Në fund do të na ndihmojë të kuptojmë se çfarë na duhet vërtetë.

Asnjëherë nuk gjykon

Pabesueshmëria e tij është dhënë nga fakti se ai është një person i cili kurrë nuk mund të gjykojë, gjithmonë e vlerëson çdo situatë ndryshe.

Ju jeni të vetëdijshëm se nuk i përket kësaj bote

Brenda jush, ju keni qenë gjithmonë të vetëdijshëm për këtë, pasi e keni ditur atë. Engjëlli juaj mbrojtës është ndryshe nga gjithë të tjerët dhe nuk i përket kësaj bote.


Like it? Share with your friends!