Cilat shenja të Zodiakut janë narciste


Cilat shenja të Zodiakut janë narciste
Të kesh cilësi narciste nuk do të thotë domosdoshmërisht një gjë e keqe, thotë vetë një narcist. Le ta pranojmë, të hasësh një person narcist mund të jetë vërtet një nga përvojat më të bezdisshme të jetës.

Kur flisni me ta ose përpiqeni të bëni një bisedë me ta, ata do të përpiqen në mënyrë delikate t’ju vërtetojnë se ata kanë të drejtë dhe që ata e dinë se kush është më e mira.

Këtu janë 3 shenja të zodiakut që janë më të prirur për të qenë narcistë.

Demi

Ju kurrë nuk mund të fitoni në një grindje me një Dem. Debati me një Dem është një proces i pafund, pasi ata kurrë nuk do të tërhiqen. Demi gjithmonë do të përpiqet të provojë veten dhe të mendojë se është më të mirë se të tjerët.

Luani

Të gjithë besoj se e dini se Luanët e dashurojnë vëmendjen. Ata janë udhëheqës të lindur që mund të magjepsin një dhomë plot me njerëz dhe ata janë të vetëdijshëm për këtë cilësi. Kjo i bën ata narcistë pasi gjithmonë do të përpiqen t’ju ??tregojnë se janë më të mirë.

Dashi

Mund të themi se Dashi është shenja më pak empatike e zodiakut. Ata janë shumë të sigurtë në vetvete dhe nuk do të tërhiqen lehtë nëse debatojnë për një temë. Kjo shenjë e zodiakut e di se çfarë duan dhe ata do të sigurohen që ta marrin më çdo kusht.


Like it? Share with your friends!