Daçiç: Demarkacioni mes shqiptarëve dhe serbëve do të ishte zgjidhje e përhershme


 

Ministri i Jashtëm i Serbisë, Ivica Daçiq ka thënë se ideja e tij për mes serbëve dhe shqiptarëve do të eliminonte një herë e përgjithmonë konfliktet mes dy popujve. “Demarkacioni do të zgjidhte konfliktin shekullor mes serbëve dhe shqiptarëve”, ka thënë Daçiq për televizionin publik të Serbisë. “Ne duhet të bëjmë çka është e mundur, aq gjatë sa mundemi. Nuk kemi shumë kohë”, ka shtuar Daçiq.


Like it? Share with your friends!