Dimër i parakohshëm? Zbardhet mali në Kukës.


Në Kukës dimri ka trokitur më herët duke zbardhur majet e maleve dhe duke i dhënë imazhin dimëror.

Lartësitë e malit të Gjalicës, janë zbardhur nga dëbora e parë.

Gjithashtu ne tre ditët e fundit ka patur reshje shiu edhe ulje të ndjeshme të temperaturave të ajrit.


Like it? Share with your friends!