E keni përdorur gabimisht, ky është kuptimi i “Duarve të Hapura”

Kjo është nja nga emojet më konfuze kur bëhet fjalë për gjestet me dorë, dhe shumica e njerëzve e përdorin gabimisht. Ky emoj përfaqëson çiltërsinë, por ndonjëherë përdoret si përqafim ose si shfaqje e duarve të xhazit. Duart e Hapura Emoji mund të thonë: “Më lejoni t’ju jap një përqafim të madh!”

Author: admin