Erion Ajro është rritur përkrah Dardanët në Zvicër


E mbani mend këngëtarin simpatik që kur ishte më i vogēl këndonte. Po flasim për Erion Ajro që si duket ka vite që kanë kaluar nga koha e skenës në muzikë e tash jo vetēm është rritur por duket një king djalë në këtë foto. Mësojmë se Erioni ka qenë në mbrëmjen e sē shtunës duke pērkrahur skuandrën e Kosovës në ndeshjen kundër Zvicrës në Basel.

Djaloshi simpatik i cili ka zgjedhur të jetojë në mes Italisë- Zvicrës dhe Kosovës ka qenë i shoqëruar me dy miqtë e tij Shqipdoni dhe Ardisoni duke bërë tifo për Dardanët dhe në instagramin e tij shumë të ndjekur i ka publikuar disa nga fotot. Nuk dihet nëse ai do të rikthehet sërish në muzikë apo do të vazhdojë biznesit me familjen e tij të mrekullueshme.


Like it? Share with your friends!