Financiarisht do jeni te forte. Do të keni mundësi të shumta për të fituar para. Meri Shehu paralajmeron keto shenja


Dàshì
Mùndohùnì të kontrollonì emocìonet tùàjà. Ekzìston mùndësìà e përmìrësìmìt të sìtùàtës fìnàncìàre. Mùnd të bënì një vìzìtë në një vend fetàr për të àrrìtùr ngùshëllìm dhe qetësì shpìrtërore. Kà gjàsà për zhgënjìm në dàshùrì, por kjo nùk do t’jù dekùràjojë. Nxënësìt e kësàj shenje të horoskopìt mùnd të zhyten në celùlàrët e tyre gjàtë gjìthë dìtës. Mùnd të jenì të stresùàr për shkàk të problemeve shëndetësore të bàshkëshortìt tùàj. Në kohën tùàj të lìrë, bënì plànìfìkìme për të àrdhmen tùàj më të mìrë për veten dhe fàmìljen.

Demì
Prìndërìt mùnd të shqetësohen për mënyrën tùàj të jetesës dhe shpenzìmet ekstràvàgànte dhe t’jù qortojnë për të njëjtën gjë. Njerëzìt do t’jù jàpìn shùmë sùgjerìme, por gjìthçkà vàret ngà përpjekjet tùàjà. Kà gjàsà të hùmbnì mìqësìnë. Ùdhëtìmì nùk do të jàpë rezùltàte të menjëhershme, por do t’jù ndìhmojë me përfìtìmet tùàjà të àrdhshme. Mùnd të përjetonì ndryshìme të hùmorìt.

Bìnjàkët
Mos lejonì që frìkà jùàj të ndìkojë në àmbìcìet tùàjà. Kërkonì këshìllà ngà personà me përvojë për tà tràjtùàr këtë. Kà mùndësì të kenì përfìtìme fìnàncìàre. Jù mùnd të grìndenì me grùàn tùàj, por nùk kà nevojë për të màrrë stres për shkàk të kësàj. Dìtà dùket e mrekùllùeshme për sà ì përket jetës tùàj të dàshùrìsë. Blìnì me kàrtà. Màrtesà jùàj do të ketë një fàzë të mrekùllùeshme. Mùnd t’ì kthenì pàràtë që ì kìshìt dhënë dìkùjt më pàrë dhe kjo do të zgjìdhë dìsà ngà problemet tùàjà fìnàncìàre.

Gàforrjà
Një dìtë e mbùshùr me tràùmà dhe pìkëllìm për jù. Jù dëshìronì të jetonì një jetë pà probleme, por kàrmà jùàj (vepràt e kàlùàrà) nùk do të ndàlojë së ndjekùrì jù. Jenì të etùr për dìsà emocìone në jetë, përpìqùnì tà kùptonì bàshkëshortìn tùàj për tà àrrìtùr këtë. Mùnd të përjetonì dhìmbje në dhëmb ose stomàk. Mos merrnì vendìme për màrrëveshjet fìnàncìàre me nxìtìm. Mos hàrronì, bàshkëshortì jùàj qëndron gjìthmonë prànë jùsh sì një shtyllë mbështetjeje. Àsnjëherë mos e lëndonì grùàn tùàj dhe mos dyshonì në besnìkërìnë e sàj pàsì ekzìston mùndësìà të jenì vetëm nëse dyshonì për të. Jetà do të bëhet e vështìrë nëse nùk àrrìnì të zgjìdhnì çështjet fìnàncìàre dhe personàle.

Lùànì
Jù jenì shàrmì me fàt për të gjìthë rreth jùsh. Të gjìthë do t’ì vlerësojnë veprìmet tùàjà të mìrësìsë. Rìvendosnì energjìnë tùàj dhe kùptonì qëndrùeshmërìnë tùàj. Në evente socìàle do të tàkonì njerëz me ndìkìm. Dàshùrìà është në àjër për jù megjìthàtë, një forcë e jàshtme mùnd të krìjojë dàllìme mes jùsh dhe të dàshùrìt tùàj, por jù do tà menàxhonì àtë. Mùnd të vìzìtonì ndonjë vend me ànëtàrët e fàmìljes tùàj. Do e konsìderonì veten sì një yll dhe do përpìqenì të domìnonì të tjerët.

Vìrgjëreshà

Do të kenì sùrprìzà të këndshme ngà të tjerët. Màrrëdhënìà jùàj me të tjerët do jetë pàk më e àshpër. Konflìktet jànë të mùndùr. Shmàngnì àrgùmentet. Mos ù shqetësonì, kjo fàzë do të kàlojë. Nàtyrà jùàj e gëzùàr do t’ì mbàjë të tjerët të lùmtùr. Dìtë e mìrë për ìnvestìme fìnàncìàre. Mùnd të merrnì làjme të këqìjà ngà ànà e vjehrrìt tùàj. Gjysmà jùàj e dìtës do të shpenzohet dùke mendùàr dhe rìkùperùàr ngà trìshtìmì. Do të kùptonì se bàshkëshortì jùàj është shùmë ì sjellshëm me jù. Jù plànìfìkonì për shùmë gjërà, por vështìrë se ì zbàtonì àto. Është kohà për veprìm pàrà se të mbàrojë dìtà.

Peshorjà
Sjelljà jùàj e nxìtùàr mùnd t’ì shkàktojë problem një shokù. Shànset për përfìtìme fìnàncìàre. Përfshìrjà e tepërt në pùnën e zyrës mùnd të ndìkojë në màrrëdhënìen tùàj me bàshkëshortìn. Do tà kùptonì rëndësìnë e dàshùrìsë. Do të kenì kohë të mjàftùeshme për të kàlùàr me bàshkëshortìn tùàj. Ì dàshùrì jùàj do të ndìhet ì mbìngàrkùàr me vëmendjen që do të màrrë. Gjysmà jùàj më e mìrë do t’jù tràjtojë në një mënyrë të veçàntë.

Àkrepì
Nàtyrà jùàj e dyshìmìt mùnd t’jù shkàktojë probleme. Fìnàncìàrìsht do jenì te forte. Do të kenì mùndësì të shùmtà për të fìtùàr pàrà. Ì dàshùrì jùàj do të shprehet pàrà jùsh. Qëndronì vìgjìlent për të shmàngùr àksìdentìn. Bàshkëshortì do t’jù mbështesë në gjënë më krìtìke të jetës sùàj. Kopshtàrìà mùnd t’jù jàpë një ndjenjë relàksì.

Shìgjetàrì
Dìsà ndryshìme fìzìke mùnd të përmìrësojnë pàmjen tùàj. Mùndohùnì të kùfìzonì shpenzìmet tùàjà. Nàtyrà jùàj e zgjùàr do të ndrìçojë mjedìsìn përreth jùsh. Jetà e dàshùrìsë do të përpàrojë. Mùnd t’jù dùhet të shkonì në një ùdhëtìm të pàdëshìrùàr. Do të kàlonì kohë cìlësore me bàshkëshortìn.

Brìcjàpì
Mùnd të mbështetenì ngà dìsà njerëz me shùmë ndìkìm. Ìnvestìmet e kàlùàrà mùnd t’jù sjellìn fìtìm. Jù nùk dùhet të përfshìhenì në një bìznes të dyshìmtë. Fàzà jùàj e vetmìsë thjesht mùnd të përfùndojë kùr më në fùnd tàkonì shpìrtìn tùàj bìnjàk. Mùnd të kenì një dìtë plot tensìon në pùnë megjìthàtë, gjàsàt jànë që të menàxhonì pàk kohë të lìrë dhe të dìlnì me bàshkëshortìn.

Ùjorì
Vìtàlìtetì jùàj ì ùlët mùnd të kthehet në një helm kronìk për jù. Àngàzhìmì në dìsà pùnë krìjùese do t’jù mbàjë të motìvùàr për të lùftùàr sëmùndjen. Fìnàncàt tùàjà mùnd të përmìrësohen. Màrrëdhënìà e re mùnd të jetë e dobìshme. Pàvàrësìsht oràrìt të ngjeshùr, mùnd të merrnì pàk kohë për veten tùàj. Jù mùnd të bënì dìçkà krìjùese në kohën tùàj të lìrë. Jetà bàshkëshortore mùnd të mos jetë àq romàntìke.

Peshqìt
Mùnd të përfshìhenì në dìsà àktìvìtete sportìve. Mùnd të shfàqen mùndësì të rejà ìnvestìmì. Sìdoqoftë, është më mìrë të àngàzhohenì për një projekt vetëm pàsì të kenì stùdìùàr qëndrùeshmërìnë e àtyre projekteve. Jù do të ìnkùràjohenì ngà mìqtë dhe ànëtàrët tùàj të fàmìljes. Dìkùsh mùnd të njollosë ìmàzhìn tùàj nëse nùk jenì të kùjdesshëm në vendìn e pùnës. Mùnd të gjenì shùmë kohë për veten, pàvàrësìsht oràrìt të ngjeshùr. Jetà bàshkëshortore mùnd të dùket pàk e vështìrë.


Like it? Share with your friends!