FOTO/Cristiano Ronaldo është gjithmonë për rekord, portugezi mban në dorë Rolexin më të shtrenjtë, Georgina është e…


Cristiano Ronaldo mbetet njeriu i rekordeve, brenda dhe jashtë fushave të blerta. I jashtëzakonshëm për cilësitë e tij si futbollit, por edhe për shpenzimet. Makinat dhe orët e shtrenjta janë pasionet e tij. Në dorë mban gjithmonë një një send me vlerë të paimagjinueshme, të mbushur me diamante.

Një nga orët e veçanta të CR7 është edhe Rolexi më i kushtueshëm në qarkullim. Një GMT-Master me ar të bardhë, i mbuluar me diamantë. Vlera e saj është 442 100 euro. Edhe Georgina është e fiksuar për ta mbajtur në dorë, paparacët kanë prova për këtë.


Like it? Share with your friends!