Gjithë fisin në Bashki? I ka punësuar kryetarja e Prrenjasit.

Nepotizmi në administratën shtetërore është tendencë në shumë institucione. Burime të Pamfleti.com sjellin si dëshmi rastin e Bashkisë së Përrenjasit, ku kryetarja LSI-së, Miranda Rira ka punësuar plot 13 persona me të cilët ka lidhje farefisnore.

1.Emeron nënkryetar bashkie, Ilir Balla djali i djalit të tezes .

2.Specialist i emergjencave civile Bergin Karaj Djali i djalit te dajes te mamase te Mirandes

3. Specialist i emergjencave civile Ervin Balla Vellai i nen/kryetarit djali i djalit te tezes (larguar nga puna shtator 2017)

4. Specialist për problemet e dhunës në familje dhe barazisë gjinore Mirela Dashi, mbesa e Mirandës vajza e motres

5. Specialist Sherbimesh Ilmi Karaj Djali i dajes se mamase të Mirandes (larguar nga puna ne shtator2017)

6. Hidraulik Kosta Feçi Kunati i drejtorit të zjarrfikseve (Nebi Muco)

7. Shofer Mili Vasku Nipi i Mirandes djali i motrës

8. Roje shkolle Enver Alla Djali i tezes të Mirandës (larguar nga puna shtator 2017)

9. Punonjës Servete Rira Kunata e Mirandës (bashkeshortja e vellait) (larguar nga puna shtator 2017)

10. Punonjës Irfan Bogdani Djali i Halles te Mirandes

11. Drejtori i rrugeve Xhemal Facja Lidhje krushqije me Kryetaren.

12. Psikologe Sonila Karaj Vajza e djalit të dajës të mamasë të Mirandës

13. Zyra e projekteve Ina Musai

Marrë nga // pamfleti

Author: admin