Gjyqi “Shullazi”: Shtyhet seanca se mungon gjyqtari

Shtyhet seanca gjyqësore për Emilano Shullazin.

Shkak për shtyrjen është bërë mungesa e njërit prej anëtarëve të trupit gjykues.

Ndërkohë edhe javën e kaluar seanca shty sepse pungonin dy Prokurorë të çështjes Elisabeta Imeraj dhe Enid Nakuci që i kishin paraqitur një shkresë gjykatës ku e kishin justifikuar mungesën për arsye objektive.

Seanca e radhës do të zhvillohet javën e ardhshme kur pritet të pyeten 4 dëshmitarë të akuzës.

Author: admin