Hëna e Plotë e “Dëborës” do t’ju frymëzojë për të sjellë në jetë vizionin tuaj artistik


Edhe pse hëna e plotë është e njohur për ju, çdo fenomen i tillë është një përvojë unike. Ndërsa ndjeni peshën mistike të saj që rrjedh nëpër atmosferë, ju e kuptoni se diçka domethënëse do të ndodhë. Ndërsa rrit aksionet emocionale, hëna e plotë ndriçon të vërtetën dhe ju inkurajon të përqafoni ndryshimin. Bëhuni gati, sepse kuptimi shpirtëror i Hënës së plotë “Dëborë” e shkurtit 2022 nuk do t’ju zhgënjejë.

Hëna e plotë është momenti më i rëndësishëm i ciklit hënor 28-ditor. Kjo është kur hëna – sundimtari i vetvetes suaj të brendshme – formon një kundërshtim me diellin – sundimtar i unit tuaj të jashtëm – duke ju detyruar të shihni diçka për të cilën nuk jeni plotësisht të vetëdijshëm. Ndërsa hëna ruan sekretet tuaja, dielli ndriçon atë që dëshironi të shohin të tjerët. Ndërsa hëna ushqen anën tuaj emocionale, dielli motivon egon tuaj. Dhe gjatë një hëne të plotë ky konflikt i brendshëm arrin një pikë thyerjeje, duke ju detyruar të merrni përgjegjësinë në një mënyrë ose në një tjetër. Përqafoni procesin, sepse ai gjithmonë çon në rritje.

Çdo hëne të plotë i jepet emri bazuar në muajin në të cilin zhvillohet. Ajo që ndodh çdo shkurt njihet si “Hëna e dëborës” dhe kuptimi i saj është aq i drejtpërdrejtë saç tingëllon. Kjo hënë e plotë merr emrin e saj nga fakti se shkurti është muaji kur ka më shumë reshje bore në hemisferën veriore. Megjithatë, implikimet astrologjike të kësaj hëne të plotë shkojnë shumë përtej motit. Në fakt, mund të jetë një nga hënat e plota më të rëndësishme të vitit 2022.

Kur është hëna e plotë “dëborë” e shkurtit 2022?
Hëna e ardhshme e ‘dëborës’ zhvillohet më 16 shkurt në orën 11:56 ET dhe lind në Luanin e fuqishëm dhe madhështor. Kjo shenjë fikse e zjarrit është e lidhur me krijimtarinë dhe mënyrën që zgjidhni për t’u argëtuar. Nuk ka asgjë që Leo pëlqen më shumë se vetë-shprehja, ndaj festojeni këtë hënë të plotë. Përvoja do t’ju rilidhë me fëmijën tuaj të brendshëm, kështu që lëreni pjesën më rinore të personalitetit tuaj t’ju tregojë se si të krijoni pa frenim. Lëreni këtë hënë të plotë t’ju tregojë se çfarë ju frymëzon vërtet, sepse është koha t’i tregoni botës vizionin tuaj artistik.

Kjo hënë mund t’ju paraqesë një vendim të rëndësishëm që duhet marrë. Ndërsa dielli në Ujor, hëna në Luan dhe Nyja e Veriut në Dem formojnë një kryq të madh, kjo hënë e plotë mund të jetë ajo që vë në lëvizje një sërë ngjarjesh të rëndësishme. Dhe megjithëse keni opsione, mund të duket sikur çdo zgjedhje vjen me paralajmërimet e veta. Ndërsa Nyja e Veriut ju afron me fatin tuaj përfundimtar, kjo hënë e plotë mund të sjellë një konflikt të zjarrtë në një pikë vlimi. Shikoni brenda zemrës suaj, sepse do të dini se çfarë lëvizjeje të bëni më pas. Tani për tani, gjithçka që ju duhet është të jeni mjaft të guximshëm për të ndërmarrë veprime.

Sido që të jetë, ju ndiheni entuziastë për atë që sjell e ardhmja. Kjo hënë e plotë zhvillohet ndërsa Venusi poetik dhe Marsi i pasionuar formojnë një lidhje në Bricjap. Merrni pjesë në të gjithë kënaqësinë që e bën atë të vlefshëm.


Like it? Share with your friends!