IKMT, pastron mbetjet në bregdetin e Orikumit


 

Inspektorati Kombëtar i Mbrojtjes së Territorit nis pastrimin e inerteve përgjatë bregdetit të Orikumit. Aksioni është ndërrrmare pas prishjes pak kohë më parë të një numri objektesh po nga ana e IKMT. Në zonën ku po ndërhyn aktualisht IKMT, kalon projekti i shëtitores buzë detit, që nis nga Vlora.  Pavarësisht këtij aksioni në Orikum, IKMT nuk ka ndërprerë, por ka intensifikuar kontrollet dhe ndërhyrjet përgjate gjithë bregdetit shqiptar, dhe prej pak javësh edhe përgjatë lumenjve në mbrojtje të territorit dhe mjedisit.

 


Like it? Share with your friends!