Këto janë shenjat më supersticioze të Horoskopit. Nuk lënë shenjë pa parë


“Nuk është e vërtetë, por unë marr masat e mia paraprake”.

Kështu thoshte Benedetto Croce dhe është ndoshta mendimi që i ngjan më së shumti idesë sonë. Si reagon kur një mace e zezë kalon në rrugë? Apo nëse, gabimisht, dikush ju hedh fshesën në këmbë? A jeni, me pak fjalë, supersticioz apo nuk i pranoni këto detaje?

Përgjigjet e njerëzve, në 80% të rasteve, kanë tendencë të favorizojnë opsionin e parë. Sepse në realitet bestytnia u intereson të gjithëve. Atëherë, le të shohim se çfarë na tregon Horoskopi për këtë. Po, sepse sipas astrologëve, ka shenja më shumë supersticioze, dhe të tjera më pak të tilla.

1- Peshqit

Ndër shenjat më supersticioze të Zodiakut gjejmë atë të Peshqve!

Një shenjë shumë instinktive, e udhëhequr më shumë nga impulsi sesa nga racionaliteti, dhe për këtë arsye e aftë të kuptojë nuanca pak a shumë të dukshme. Ndër të gjitha shenjat e Zodiakut është e aftë të lexojë më shumë ose më pak sinjale paralajmëruese të hershme me natyrshmëri më të madhe.

2- Dashi

Edhe ata që kanë lindur nën shenjën e Dashit, pavarësisht bindjes së tyre të lindur për të qenë super heronj, tregojnë vëmendje ndaj supersticionit. Ndaj ata janë më pas të gatshëm për të prekur hekurin klasik, ose të kujdesshëm për të mos hapur një ombrellë në çatinë e shtëpisë nga frika se kjo mund të ndikojë në ditën e tyre.

3- Demi

Nëse i kërkoni një Demi një mendim mbi bestytnitë, ai do t’ju përgjigjet se ato janë të gjitha marrëzi, por është gjithashtu ndër shenjat më supersticioze. Nëse doni një kundër-provë, sugjeroni që të merrni një provim të Premten në 17, ose përuroni detyrën e re duke hyrë në zyrë të martën.

Demi është aq i vëmendshëm ndaj detajeve të caktuara sa që maskon bestytninë e tij me arsyetimin që vlerëson me kujdes çdo detaj!

4- Luani

Edhe pse ai përpiqet t’i apelojë krenarisë së tij, edhe Luani hyn në renditjen e shenjave shumë supersticioze.

Me sa duket tregon një shkujdesje të caktuar ndaj gjithçkaje që nuk arrin, ose nuk mund të kontrollojë, por thellë-thekllë, ajo shenjë është më e vëmendshme se kurrë.

5- Bilanci

Le ta përfundojmë këtë përmbledhje të supersticionit dhe shenjave zodiakale duke ekzaminuar atë të Peshores. Vokacioni i aj për ekuilibrin është i njohur mirë, dhe padyshim që ky qëndrim çon edhe në vlerësime jo vetëm racionalë!

Duke qenë një shenjë shumë e vëmendshme ndaj traditës, ajo refuzon apriori të sfidojë fatin.


Like it? Share with your friends!