“Largoni mbeturinat, mbroni jetën”, shoqëria civile, opozita lokale dhe qytetarët e Durrësit në protestë për mbetjet


Ashtu siç dhe ishte parashikuar mbrëmjen e së mërkurës, në sheshin përpara Bashkisë së Durrësit, u zhvillua protesta “Largoni mbeturinat, mbroni jetën”.  Shoqëria civile, përfaqësues së opozitës vendore dhe qytetarë të Durrësit, janë bërë bashkë në një protestë paqësore, që erdhi si pasojë e situatës së rëndë  mjedisore që është  krijuar prej disa ditësh, për shkak të mospastrimit të kontenierëve të  plehrave.

 


Like it? Share with your friends!