“lkù fùkáráIIëkù”, mos e bèsoni po dèshët, e thotë Mèri, Shènoni dátën 23, lajme të mëdha i presín këto shenja


Shkurti është një muaj i cili njíhet si më i fùqíshmi për sa i përkèt fátit dhe rrèthanave të mira dhe gjíthçka nís që près datës 15 që është një ditë e mbárë.

Ndáj dhe ástròlògía shqítare Meri, sot do të rrèfèjë me shumë dètaje të sákta se nga 15 shkurti i hënës së mbárë dhe deri më 21 ç’ndòdh gjatë jetës tuaj.

Ne táni do t’ju trègòjmë ato kùríozítete dhe të gjítha lájmet që víjnë nga yjet, ènkas për ju.

E nísím me peshqít që në shkurt dùhet t’i kènë të gjíthë sy e vèshë tek pjesa e èkònòmisë së jetës, sepse për të árrítur mirëqènien dùhèt edhe pák dhe kùrími do ju vlènte shumë.

Luan, dashùria dhe shèndèti është ajo që universi ju fòrcòn sa më shumë për momentin, ndërsa në lídhjè me lèkèt vetëm pas dátës 21 mùnd të mbáni një shumë të mirë párásh në duar.

Mòs kònsùmoni alkòl dhe kùjdès me díètën ju Dashè, të páktën deri në fùnd të shkurtit sepse shèndèti juaj mùnd të pèsòjë lùhatje dhe nuk do të jètë ashtu síç dòni, ndáj vèmèndje vetëm trùpít tuaj.

Pèrmírësimi i jetës së binjakëve do të nísë nga dáta 20 e muajit dùke u vlèrèsuar máksimálisht në punë, e cila do të víjojë me një shpèrblím që nuk do të jètë pak.

Gèzòhuni se muaji për ju mbýllet me sùrpríza.

Brícjapë, të martën shprèhni dhe shkrùani një dèshírë që dòni t’ju plòtësohet se këtë muaj data juaj me fát do të jetë 21 dhe pse jo në atë dítë mágjítë mùnd t’ju ndòdhín.

Nëse kërkoni të kèni sa më shumë fát, 7-a është numri juaj dema dhe për këtë arsye dùhet të dini se duke u gjèndur në vend të 7 të fátit do t’ju ècë sa më mirë deri në fùnd të muaji, sídòmos nga dáta 23 kur do bèkòheni me ca lèk.

Nga 18 deri në 22 të muajit gaforet do të márrín 2 ose më shumë òfèrta pune dhe kështu për ta do të vlèjë shumë shprèhja, “ju ia hòdhèt fùkárállèkùt”.

Rrùgë do të hápen sa më shumë për peshoren e cila do të kètë mùndèsi që të árríjë shumë lárt sepse as hálle dhe as pèngèsa në rrugën e saj nuk do të kètë për një kohë të madhe.

Trègòhuni pak më të dashur dhe bùjarë akrèpa dhe për ju universi do të sjèllë një lajm qè do t’ju tròndísë nga thèmelet dhe ka të bèjë me një vízë jashtë vendit.

Mòs u mèrzísni ju vírgjèrèsha sepse erdhí dhe dita juaj. Nga kjo javë dhe deri ne fu.nd ju jèni shenja që mèrr më shumë nga bègátia dhe pròspèriteti i Univèrsit dhe plánetet do t’ua jápín shánsín që edhe ju të pásùròhèni.

Në vènd të dytë janë shígjètarët që ajo që ju vjèn është vetëm një gjë shumë e madhe që ju plòtesòn një dèshírë zèmrè dhe një dèshírë që u sjèll shèndèt mjáft të fòrtè.

Të párët dùket qártë se jánë ujorët që shkurti i bèkòn me një rrítje në bíznes apo në kárríerë dhe kjo i bèn që vitin 2022 ta vijojne pa bòrxhè.

Me pák fjálë ia hòdhèt, por lèkèt dùhet t’i mènáxhòni më mirë.


Like it? Share with your friends!