Mbarojnë për thashetheme, këto tre shenja të Horoskopit mbajnë “trofeun”


Si mundet që diçka kaq e keqe të të bëjë të ndihesh kaq mirë? Nuk ka asgjë më të kënaqshme sesa të flasësh për problemet e dikujt tjetër. Pranojeni, sapo të dëgjoni një thashetheme, menjëherë do të vraponi tek i dashuri apo e dashura juaj për të pirë kafe dhe ta thoni! Është e qartë, nuk jemi të gjithë njësoj dhe disa prej nesh merren me këtë zakon të keq më shumë se të tjerët.

Realiteti astrologjik ka çuar në një përfundim në lidhje me thashethemet: Shenjat e ajrit janë autoritetet e zhanrit! Ato e dinë që thashethemet nuk janë gjëja më morale që ato bëjnë, por nuk mund të rezistojnë, ndërsa në të njëjtën kohë, ata nuk do të dëshironin që dikush tjetër të bënte thashetheme rreth tyre. Sidoqoftë, këto shenja nuk bëjnë thashetheme me qëllime të këqija. Ata thjesht rrëmbehen nga një nevojë instiktive që ata e përjetojnë si një përvojë magjepsëse. Mendja e shenjave të zodiakut është programuar për të mbledhur shumë detaje torturuese dhe “t’i ruajë ato në pjesën e saj të vështirë” për më vonë.

BINJAKËT
Binjakët janë spiuni më dinak nga të gjithë zodiaku. Ai e di saktësisht se si ta fitojë besimin tuaj, duke ju bindur që t’i zbuloni të gjitha informacionet që kërkon, ndërsa në të njëjtën kohë ju siguron se askush nuk do të mësojë asgjë. Para se ta dini, ju i keni treguar të gjitha sekretet tuaja, pasi ai është aq simpatik saqë as nuk e keni vërejtur. Binjakët tërhiqen nga hijet e fshehura pas shtirjes dhe gënjeshtrave. E gjithë kjo informacion pasuron bibliotekën e thashethemeve që ka çdo Binjak. Sidoqoftë, nëse jeni mjaft i pjekur për ta menaxhuar atë, ai mund t’ju lejojë të shijoni historitë më lëng dhe më interesante nga jeta e tij!
Binjakët, megjithëse thashethemet djathtas dhe majtas, ata dinë të mbulojnë gjurmët e tyre. Megjithëse nuk duhet t’i besoni Binjakëve i cili premton se nuk do t’i thotë asgjë askujt, ai do të sigurohet që informacioni që i jepni të mos dalë plotësisht në publik. Dominimi i një Binjaku në thashetheme është një “karizëm” unik që ai duhet të menaxhojë me përgjegjësi.

PESHORJA
Me sa duket, nuk do të prisnit kurrë që kjo krijesë e ëmbël, e pafajshme dhe e dashur, Peshorja, të jetë kaq ekstatike nga thashethemet. Sidoqoftë, këto janë pikërisht karakteristikat që e bëjnë atë kaq familjar me këtë! Sport! Sjellja e tij e padëmshme e lejon atë të bëjë thashetheme të hapura, publikisht dhe pa e fajësuar askush për këtë. Ai është miqësor me të gjithë, dëgjon të gjitha anët e një çështjeje dhe çdo perspektivë të një situate. Pastaj, duke kombinuar gjithçka që kanë mbledhur, ata krijojnë historinë më të saktë dhe shumëplanëshe.
Sidoqoftë, Peshorja dihet gjithashtu që insiston në diplomaci dhe drejtësi kur bëhet fjalë për thashetheme. Pavarësisht se në cilën anë të historisë duan të besojnë, ata sigurohen që të marrin parasysh çdo pikë dhe çdo detaj para se të bëjnë një gjykim. Në fakt, ju mund t’i besoni një Peshorje për të mësuar jo vetëm thashethemet më të freskëta, por edhe se kush ka të drejtë dhe kush jo.

UJORI
Një Ujor preferon të veshë fytyrën e personit që tregon se është mbi thashetheme dhe situata melodramatike. Sidoqoftë, realiteti nuk mund të ishte larg së vërtetës. Megjithëse i pëlqen të pretendojë se nuk dëshiron të përfshihet dhe “t’i ndyjë duart”, atij i pëlqen të përgjojë thashethemet. Ndërsa shpërndan iluzionin se ai është shumë i pjekur për t’u përfshirë në situata dramatike, ai tenton të përzihet në mënyrë diskrete në një situatë pa e vërejtur askush! Besoni apo jo, një Ujor ka aftësinë të marrë një copë thashethemi dhe ta bëjë atë edhe më interesant.

E mira është që një Ujor nuk do të bëjë kurrë dëm serioz. Ai thjesht nuk mund t’i rezistojë argëtimit të një seance thashethemesh. Sigurisht, “Unë” e tij nuk do ta lejojë kurrë ta pranojë atë.


Like it? Share with your friends!