Më thuaj çfarë ngjyre ka buzëkuqi yt, të të them kush je!

Profesor Karen Pine, psikolog që i jep kuptim veshjes dhe autori i librit “Mind What You Wear, The Psychology of Fashion”, ka treguar se çfarë nënkupton ngjyra e buzëkuqit që ju përdorni.

E kuqja klasike: I shfaq jashtë ndjenjat, tregon pasion, energji dhe se jeni e sigurte në vete.

Vjollcë: Kur lyen buzët me këtë ngjyrë dukesh shumë unike, kjo ngjyrë tregon kreativitet dhe se ju jeni e gatshme për biseda.

Roze të zjarrtë: Është ngjyrë që të tregon më të butë, të pafajshëm. Bartë shumë mesazhe, në një forme ju tregon dhe të pasigurt në vete.

Kafe shkëlqyese: Tregon se keni një karakter të forte, se sa e fortë ju jeni dhe se mund të keni nën kontroll çdo gjë.

Koral: E ke marr takimin me entuziazëm. Dëshironi të jeni e pranuar, e di se ku do të arrish dhe nuk ngutësh që të mbërrish atje, i merr gjërat shtruar.

Ton natyral: Dëshironi të ju marrin seriozisht, nuk keni asgjë për të fshehur por shumë për të t reguar.

Pa buzëkuq fare: Duke mos vendosur fare buzëkuq transmeton mesazhin “Më prano si jam ose jo, kjo jam unë”

Author: admin