Mënyra si e keni parë këtë foto tregon shumë për ju…


Shkencëtarët besojnë se mënyra se si i shohim gjërat varet nga mënyra se si truri ynë interpreton informacionin, ndërsa studiues të tjerë kanë provuar që personaliteti është i lidhur drejtpërdrejt me mënyrën se si është strukturuar truri dhe si funksionon ai.

Me fjalë të tjera, mënyra se si ne i shohim gjërat mund të zbulojë nuanca në lidhje me personalitetin tonë të lindur dhe këto këto Quizze janë një metodë argëtuese për t’i kontrolluar ato.

Nëse shihni një fytyrë: Jeni sensitivë dhe të mirë. Evitoni të gjitha konfliktet dhe keni një intuitë të paparë.

Nëse shihni 2 zogj: Jeni zemër gjërë dhe dhe të dashur. Pëlqeni të argëtoheni gjithnjë.Jeni një shok dhe dëgjues shumë i mirë.


Like it? Share with your friends!