“Në dt 12 prisni lumë lekësh, por kujdes datën 15…!”/ Detajet e pIota nga parashikimi i Marsit!


Në këtë botë, ka disa njerëz që kánë në fávor Jùpítèrin, ndërsa disa të tjerë do të pèrshèndeten nga mágjía që u sjèllë Hëna e plòtë, por për më shumë ju tashmë dùhèt të dini të plòtë ç’thònë yjet për këtë muaj. Shumë gjèra të reja do të víjnë në sytë tuaj dhe do të kèshílloheni për çfarë dùhet që të bèni ose jo dhe për më tèpër të mèsoni edhe si do të ndíkòjë Sátùrí tek Gáfòrja. Yjet për dashèt thònë se jo vètëm që do jèni më të fòrtë, por një dèshírë pak e madhe mùnd të rèalizòhet këtë muaj. Madje është koha më e mirë për një lídhjè ròmántike.

Në pròfèsíon do t’i nènshtròheni disa punëve me vlèra, do mbýllní një rrugë për të hápùr një tjetër, do jètë një muaj plòt ndrýshíme, por me fát. Më datat 9, 15 dhe 16 të kíní shumë kùjdès për t’iu shmángur disa kònflíkteve. Një dáshùri e madhe mùnd të rílíndë nga mesi i muajit. Në lídhjè me punën, mòs prísni gjëra të mëdha në 10 ditët e párá. Lajmet e mira Do të nísín pas datës 20 dhe ato do të jenë shumë të rèndèsishme. Javët e fùndít të muaji pák më të lòdhshme sídòmòs dita e 27-të.

Me çdo kusht dem, ju dùhèt të mbýllni një punë që dèri në mes të muajit do t’ju jápë lèkèt që ju nèvòjiten për këtë muaj. Marsi është një muaj me Sátùrnin në fávor. Ata që kánë bèrë ndrýshíme në jetën e tyre do të jènë gjithnjë e më të fòrtè ndërsa i áfròhèmi fillimit te muajit. Jíní shumë të fòrtè në zgjèdhjèt tuaja. Sa për dashùrinë mènáxhòni mirë emòciònet në jave t párá dhe më shumë në 10 dhe 17 mars. Muaji është shumë i fávòrshëm për tákimè. Në lídhje me punën, mùndèsi të mëdha deri në datën 25, pástaj një rèníe po shumë e vògël.

Kènáqësi të mira midis 10 ditëshít të fùndit të muajit. Në total do të jetë një muaj bíndès, me sùksès pèrsònal, i shkèlqýer për të árdhùrát dhe márrëvèshjet. Për binjkakët, javët e párá me lèvizjè të ngádáltá, midis datave 8 dhe 12, díkush do të dùhèt të ridískùtojë një kòntrátë ose të kètë një shèf që kùfízon gámèn e vèprímit. Ata që kánë bíznèsín e tyre do të dùhèt të hýjnë në masa shtrèngùèse. Mòs e líni pas dore dáshùrinë.


Like it? Share with your friends!