Pa makeup dhe në plazh, Amarda Toska shfaqet më natyrale se kurrë


Ditët e fundit, Amarda Toska bashkë me familjen po i kalon në bregdetin shqiptar. Ajo ka ndarë momente teksa shëtisin me skaf, duke kaluar me siguri momente mjaft të veçanta. Ndërsa sot ajo ka ndarë disa ‘selfie’ të vetat, ku shfaqet pa pikë tualeti dhe mjaft natyrale, duke iu përshtatur edhe plazhit.

 


Like it? Share with your friends!