PAA ndez motorët. Plani për llojin e opozitarizmit miratohet.


Mbrëmë Kryesia e Partisë Agrare Ambientaliste ka vendosur të rinisë fuqishëm luftën politike, në kushtet e krijuara pas zhvillimeve nga maji deri sot, në krijimin e qeverisë së re.

Kryetari Agron Duka theksoi se opozita e PAA do të jetë aktive dhe e fokusuar në veprimet e mosveprimet e pushtetit. Burime nga mbledhja bëjnë me dije se Duka ka lënë të kuptohet se, edhe pse në bashkëpunim me forcat e tjera opozitare, PAA do të mbajë linjën e vetë politike.

Vendimet e kryesisë priten të konfirmohen në Asamblenë e kësaj partie, që është lënë më 30 shtator.


Like it? Share with your friends!