Páçí fatin e këtyre…”/ Universi i páska Bèkuár në Mars, ja hòdhèn hállève


Njëhèrë e një kohë thùhej se njerèzít e líndur në muajin Mars janë më të mirët që ekzístòjnë.

Disa thònë që kjo shprèhje është shumë e vèrtetë, ndërsa të tjerët thònë se vetëm stina kur ata kánë líndùr është períùdha më e mirë e vitit.

Por, nëse do të flísnim për mbështetjen nga një fat i mirë, cila do të ishte periudha më e mirë për ta pásùr fatin në krahë.

Për të márrë një përgjígje, në páráshíkímin e sotëm ne do t’ju rrèfèjmë për 6 shenja të Zòdíákùt që nga fíllimi i këtij muaji dhe për një kohë shumë të gjátë, do të jènë në pèllèmbèt e një fati shumë të mbárë.

Uròjmè që edhe shenja juaj të jetë brènda kësaj líste por për më shumë ju dùhet që t’i zbùloni këta që káq shumë i dáshká ky fat i mrèkùllueshëm në këtë muaj.

Për shenjën e Pèshòres, jeta ndrýshon me “rrènjë” pasi hyrja e muajit Mars për këtë shenjë sjell një periudhë që nuk do të njòhín asnjë lloj gábími.

Do të dálín nga rùtína e jetës së përdítshme dhe do të mbùshín zèmrát dhe mèndjet e tyre me shumë ide të reja dhe energjí pozítive dhe më shumë dashùri.

Për sa i pèrkèt gjèndjes së lèkève, deri në mèsín e këtij muaji dùhet që t’i mbáni sa më mirë llògáritë sepse nuk do të ketë fávòrízíme, ndërsa pas dátës 20 gjíthçka ndrýshon si një mrèkùlli.

Shumë kùjdès për ju dùhet për shèndètin, ndáj dhe këtë periudhë mòs abùzòni shumë me ato që ju háni.

Dùhet që të flíni sa më shumë dhe në të njèjtën kohë fíllòni të lárgòheni nga disa persòna me hundën pèrpjètë.

Një tjetër shenjë me shumë fat në këtë nísje të Marsit është dhe Akrèpi, sepse do ta nísë muajin me një tjetër vízíon ku do të hèdhë hápa të sígùrt në gjíthçka që do të bèjè.

Në fámíljen tuaj do të kètë mirëqèníe me shumicë dhe mbi të gjítha do të ndíqèni nga një humor i mirë, ndáj dhe hárròjeni se ju afròhen shèrrèt.

Ata që nuk kánë ende një lídhje do t’u dùhet të mèndòjnë se si do të jètë shpírti i tyre bínják sepse nga mèsi i Prillit fávòrízoheni në dashùri.

Mòs mèrrni asnjë lèk bòrxh deri nga dáta 24 mars, sepse më pás në punën tuaj do të pèsòjë një ndrýshim që ju fávòrízon shumë tek lèkèt.

Pjesa juaj më e fòrtè në të gjíthë muajin do të jetë fízíku dhe shèndèti juaj sepse asgjë e kèqè s’ju ndòdh.

Për afèrsísht 1 muaj mùnd të ndrýshoni punë dhe të nísní punën që kèni ëndèrrùar përgjíthnjè.

Asnjèhèrë nuk është jashtë lístës së fatlùmëve ndáj dhe marsi për Shígjètarët, do të jetë muaj sùrprízash. Çiftet do të kálojnë një muaj të mbùshùr me dashuri dhe asnjë zènkè.

Në lídhje me èkònòminë, gjèndja juaj rrítet nga fíllími i qershorit, por deri atèherë do të kèni një stábílítet tek lèkèt dhe në xhèpa nuk do t’ju mùngòjë asgjë.

Një nga kèshíllat më të mëdha për ju është shèndèti dhe kùjdèsi shumë i madh për mèlçínè dhe stòmákùn, ndִáj dhe kòntròllòni se çfarë fùsní në gòjë këtë muaj.

Për afërsisht 10 ditët e ardhshme do të fùtèni në një válë pozítíve ku do t’ju jèpèt mùndèsía t’i jèpni zgjídhje shumë pròblèmeve.

Lùmtùria është pránë për Brícjápët, që në këtë mòmènt të jetës së tyre do të márrin më shumë qètèsi, hármòni dhe bèsím tek njerèzít që i rrínë pránë.

Nùk do të hásni në asnjë pròblèm në lídhje me párátë, por nuk do të mèrrni ndonjë ngrítje të kònsídèrùeshme ndáj dhe kùjdès ku shpènzòni.

Tek puna juaj po bèhèn ndrýshime të mëdha, por për ju do të víjë më i madhi dhe pse jo një kárríge në pòstín e shèfít.

Do të shpètòni nga disa pròblème shèndètèsore që ju kánë mùndùar shumë sídòmòs stòmáku dhe më në fùnd do të gjèni rèhátínë që kèni kèrkùar.

Gábímet e së shkùarës dhe të gjítha hállèt do të márrín një zgjídhje edhe për Ujòrët, pási ky muaj do të jetë si një fushë me lule pranverore për këtë shènjë.

Si për të dashùrùarit ashtu edhe për ata që janë fámíljarë me fèmíjë do t’u víjë një moment i gjátë ndjènjash dhe pasíòni.

Ajo që do t’ju shíjòjë më shumë është ngrítja fínáncíare që mùnd të pèsòni për afro 15 ditë ndáj dhe tani mòs kíní fríkè të hárxhòni sa më shumë për veten tuaj.

Fíllòni të ushtròheni nga pak dhe pák ècje nuk do t’ju bèntè kèq edhe pse pika juaj më e fùqíshme do të jètë shèndèti që do të jetë mjáft i mirë.

Hëna ka ndíkùar pozítívisht edhe tek Pèshqít, dhe tani kjo shènjë do të ndíhet më e gjállë se kùrrë. Për afro 3-5 ditë do të nísni të shíjoni vetëm çaste të kèndshme kudo që do të shkòni.

Për ata që jánë çift, një kèshíllë e mriz do të ishte që këtë periudhë të bèni një ávènturë apo një udhëtim, sepse do t’ju shpètònte nga rùtína.

Do t’ju víjë një stábílítet tek párátë dhe për këtë arsýe bùxhètin do ta kèni një pjesë plòt me fat të mirë. Ju jèni një mènáxhùes shumë i aftè i lèkèvè.

Do të ndíhèni shumë energjík në të gjítha ditët e Marsit dhe trègòni pak më shumë kùjdès për anën shèndètèsore edhe pse yjet të kánë dèrgùar engjëjt mbròjtès për të pásùr vetëm ditë të bardha.


Like it? Share with your friends!