“Prít, Mòs Flíni Sonte Pa e Lèxùar…”/ Lájme “Tròndítèse” Për Këto Shènja


Nèse ju nuk kèni fjètur akòma, kjo është një mùndèsi shumë e mirë për të mèsuar atë çfarë lèxòhet nga yjet për këto ditë.

Párá se të zbùloni këtë párashíkím, dùam t’ju trègojmë se në ástròlògjí dáta e 18 majit është një ditë me ndíkím të mirë dhe të mbárë ndáj dhe nga nèsèr prísni që jeta tuaj të márrë një kthèsë për mirë. Çfarë do ju ndòdhë gjátë kësaj kohe?

Mòs u hábítni që për ju të víjnë lídhjè intèrèsánte do kètë ketë gjátë fùndit të këtij muaji mídís dy astèròidève Xíròn dhe Sáphò. A dòni të zbùloni fùqínë e tyre?

Xíròn është símbòli tèrápísë. Pòzíciòni i tij është në fùnd të cíklit të shenjave në Pèshk. Ai na ùdhèhèq drèjt vetë-njòhjès duke kápèrcýer tráùmát fízíke dhe ato shpírtèròre.

Është çdo gjë qe ná pèngòn në plòtësímin tonë dhe Sáphò dhe ai shprèh dèlikátesèn e ndjènjáve dhe emrin e ka márè nga pòetèsha e láshtèsísë Sáphò.

Tashmë është koha që të zbùlojmë dhe mèsojmë atë sùrprízë të madhe që kjo dyshe ka përgátítur për ju dhe si do víjë kjo energjí në jetën tuaj, sipas shènjës që kèni.

I pári dashi do kápèrcej një pèngèsë shpírtëròre, e cila më pás do ta dètýroj të gèzòjë më shùmë jetën e tij.

Edhe demi do arríjë të kètë një tákim shumë íntèresánt mès miqsh por edhe një njòhje te re në jètën pèrsònale mírëpò ka vèshtírèsi t’i kòmùnikojë ato.

Shenja e binjakève me míre të çlíròhèn nga e káluára pasi nëse nùk e bèjnë ajo do i mbájè për shumë kòhë të bllòkùar.

E bèkùará, gafòrrja dùhet të pránòjë një zgjídhjè te re në punë apo një fíllím të ri pási aty ku është príshùr nuk ndrèqèt më.

Luani; do arrítë të kètë ínísíatívë ne lídhjè me udhetime, kùalífíkime dhe një ndrýshím pune, por që nuk dùket se i pèrshtátet natyrës së tyre.

Ju të vírgjèreshès do kèni një pèrbállje ku dùhet që pèngèsat t’i márrë me shumë shpírtèrisht dhe t’i kápèrcèjë po shpírtërísht.

Peshòrja; mùnd të ndrýshòjë tòtálisht sjèllje; nga e përkùshtùar në një lídhjè apo përgjegjësi, të bèhèt krèjtèsisht e kùndèrta dhe të gjèjè një intères të ri.

Të líndùrit në Akrep do ta prèkín vetë fíníshín në jetën persònale megjíthëse ky sport e ka lòdhùr shumë. Puna është një mènýrè më e mirë për t’u èkùilíbrùar.

Shígjetári; dùhet të fòrcòhet në çèshtjet fámíljáre dhe ndòshta pèngèsa e këtyre ditëve e bènè të kùptòj shumë gjëra.

Bricjápí; do márrë një lájm i cili është shùmë prèmtùes por ka shùmë vèshtírèsi për t’u zgjídhur nga pèngèsát fizíke.

Viti i ujorit do kètë një tákim shumë intèrèsant, por edhe një plán shumë intèrèsánt ku nuk do mùngòjnë shumë pikëpýetje të cilat vetëm me pèrvòjë mùnd t’i jápín përgjígjje.

Dhe në më fùnd, peshqít do kènë shánsín të përfùndòjnë një períudhë shumë të lòdhshmè në jetën persònale dhe të ndáhèn nga njerëz që ju kánë vènè shumë pèngèsa.


Like it? Share with your friends!