Punë të reja dhe martesa! Jorgo Pulla zbulon parashikimin e Marsit, 4 shenja do daIin mbi të tjerat!


Yjet për muajin mars kanë favorizuar disa nga shenjat e horoskopit, të cilat këtë muaj vjeshte do të jenë më fatlumet. Vendin e parë, e mbajnë Peshqit, sipas astrologut Jorgo Pulla, i cili ka treguar dhe kete muaj shenjat fatlume.

Më poshtë do të gjeni listën e shenjave më me fat për muajin mars: Akrepi janë shenja më me fat sepse kanë pasur një problem karriere që e kanë zgjidhur, një çështje ligjore që ka të bëjë me punën. Do të kenë një gëzim të madh nga data 11, 14, 27 e mundësi të mëdha në ditët në vazhdim.

Gaforrja është në formën më të mirë të mundshme dhe kohë të përshtatshme për biznesin. Data 13 është më idealja në lidhje dashurie. Bricjapi papritur ose në çë shtje llogarie ka fat të madh në këtë drejtim, një çështje e lënë përgjysmë duhet që ta zgjidhë tani.

Demi, ekonomistë të shkëlqyer, do ta kanë pro blem fillimin e muajit, por kanë një la jm të mirë në zhvillimet e reja. Mundësi e mirë sepse do të marrin një la jm të mirë në punë.


Like it? Share with your friends!