Rama kundër prokurorisë: Në burgu Tahirin me fletë bakalli


Rama sulmon prokurorinë: Ku u gjet ky zell i panjohur i një prokurorie të krimeve të rënda që nuk ka lëvizuar asnjë gisht që kur ka lindur. As për fakte e prova që dihen e shihen asiqare si shumë të dyshimta. Kurrë. Asnjëherë
Emër kaq i madh dhe bilanc memec. Në cilën epokë të gurit u gjet kurajoja për ti prerë faturën e burgut deputetit me katër fletë bakalli që do të ofendonin cdo bakall .. ku fatura mbaron me etj. dhe për llogari të kujt deshën tia shesin këtë faturë të arrestit me burg këta prokurorë. Kështu i luftojnë kriminelët, me etj.. e pastaj i zgjidhim rrugës a ishte ti apo ishte tjetër.
Ca jemi ne faturistët e arrestit për deputetë apo na dijnë ekspertë kontabël
Apo ne na erdhi në shteg saje qorri.. rrëzojmë qeverinë e krimit?

 


Like it? Share with your friends!