Rama me Europën….pa SHBA? Programi sot në Parlament


Sot në Parlament Edi Rama theksoi qartas orientimi. Europianist dhe jo EuroAtlantik siç ka qenë më herët rruga e Shqipërisë.

“Padiskutim, çelja zyrtarisht e negociatave vitin e ardhshëm është ajo çka Shqipëria pret dhe meriton dhe është e padrejtë, sipas nesh, që kjo çështje të vazhdojë të zvarritet për arsye që s’kanë lidhje me Shqipërinë, duke nxjerrë në çdo hap sebepe të reja”

Po për Shtetet e Bashkuara të Amerikës? Rama informoi se qeveria e re do të dhurojë një fond solidariteti për viktimat e motit të keq në Amerikë! Ndërkohë asnjë fjalë për marrëdhëniet me administratën Trump dhe për mënyrën e bashkëpunimit me SHBA.


Like it? Share with your friends!