Rama prezanton sekretarët e përgjithshëm të 10 ministrive. Ja emrat


Vetëm pak orë pas përfundimit të Asamblesë së Partisë Socialiste Ora News ka zbardhur emrat e Sekretarëve të Përgjithshëm në 10 ministri.

1-Ministria e Mjedisit dhe Turizmit- Plarent Ndreca
2-Ministria e Mbrojtjes- Alba Thoma
3-Ministria e Drejtësisë- Oltjon Muzaka
4-Ministria e Punëve të Brendshme-Dritan Palnikaj
5-Ministria e Kulturës- Elira Kokona
6-Ministria e Financave dhe Ekonomisë- Gelardina Prodani
7-Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë- Gentian Keri
8-Ministrisë së Arsimit, Rinisë dhe Sportit- Koli Bele
9-Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale- Kledia Mazniku
10-Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural- Aurora Alimadhi

Paraditen e sotme, kryeministri Edi Rama preznatoi 33 zv/ministrat e qeverise së tij. Risi në zgjedhjen e zv/ministrave ishte prezenca e 4 zyrtarëve nga Kosova dhe një me origjinë daneze.


Like it? Share with your friends!