Rihapja pas COVID-19, video inkurajuese nga Bari: “Le ta shohim botën me vështrim ndryshe”


Një video, e publikuar nga “Laboratorio Com.it” dhe realizuar  nga regjisori Andrea Ferrante, për të dhënë një mesazh shprese dhe për të ftuar të gjithë, pas mbylljes, të fillojnë përsëri jetën me një sy ndryshe, me pafajësinë e fëmijëve të aftë për të ndërtuar përralla për tragjeditë e mëdha. Këto janë bazat në të cilat bazohet nisma e agjencisë së komunikimit në Bari, e cila, edhe në titullin e zgjedhur për videon e publikuar në mediat sociale, zbulon menjëherë qëllimet e saj: “Filloni përsëri jetën me një vështrim të ri” Videoja – shpjegoni nga “LaboratorioCom.it” – ​​e shikon shikuesin në një udhëtim prapa në ,që  nga mosha e pjekur, nga ata të moshuar që kanë paguar çmimet më të shtrenjta të koronavirusit, duke kaluar në moshën madhore dhe adoleshencën, deri tek më të vegjlit.

“Pasi u detyruam nga një rrethanë e papritur siç është virusi për të na mbyllur në shtëpi dhe në veten tonë, në pamundësi për të kryer veprimet e çdo ditë, të detyruar të shtyjnë projektet, të ndërpresin punën, të ndërpresin marrëdhëniet familjare dhe miqësi, sot mund të fillojmë përsëri. Me kujdes dhe ndjenjën e përgjegjësisë që ne na ofrohet mundësia që të fillojmë nga e para, duke përfituar nga këto dy muaj, të fillojmë përsëri të përballojmë jetën me një perspektivë të re, të shikojmë në jetën e përditshme me sy të rinj, në të vërtetë “.”Dhe cilat mund të jenë sytë e rinj nëse jo ata të fëmijëve – shprehet video”. Fjalët që dëgjojmë paraqesin shpresë për këtë fillim të ri, një dëshirë për të filluar përsëri nga e para, për të jetuar me krenari deri në maksimum atë që na pret. Video është për ne, për të dashurit tanë dhe për të gjithë ata që do ta shikojnë atë.

 


Like it? Share with your friends!