Shembet me shpërthim të komanduar Pallati i Vip-ave


Pas shumë dilemash, është shembur sot në orën 13:00 me shpërthim të kontrolluar nga Inspektorati Kombëtar i Mbrojtjes së Territorit, pallatin nr.14 në lagjen 11 , i ashtuquajtur (pallati i vipave). Objekti gjashtë katësh ndodhej në bulevardin “Dyrrah” në Durrës, ndërsa rezultoi i dëmtuar rëndë nga tërmeti i 26 nëntorit. Specialistët hapën në trupin e objektit 300 furnela (vrima) dhe përdorën 2.5 kilogramë lëndë eksplozive C4. Pamjet pas shpërthimit të godinës, tregojnë se zona ku ndodhej pallati, tani  cila është kthyer në gërmadhë.


Like it? Share with your friends!