Shenja e Zodiakut që kënaqet me pak!


Ato i përkasin elementit të ujit dhe qeverisen nga Hëna, kështuqë janë vazhdimisht në ndryshim. Luhatjet e famshme të humorit dhe paqëndrueshmërisë njerëzore bëhen edhe më të forta kur bëhet fjalë për njerëzit e gaforres.

Emocionet e tij janë intensive dhe posedojnë një pastërti dhe zgjuarsi gati si të fëmijëve. Intuitivë dhe emocionalë, gaforret, burra apo gra, duan dhe kënaqen me lehtësi.

Gaforrja tradicionalisht është shenja e familjes, si dhe është shumë konservatore. E kaluara është shpesh më e fortë se e tashmja. Kjo është për shkak se ata kapen tek koha dhe është e vështirë të lihet ajo që nuk ka më kuptim, qoftë një objekt, shtëpi apo marrëdhënie.

Intuiteti në to është më i madhi që mund t’i gjejmë në të gjithë zodiakun. Ata janë subjektivë, kurrë nuk shkojnë drejt në pikën që duan të arrijnë. Ata rrethojnë, maskojnë, bëjnë gjërat në mënyrë indirekte dhe presin që tjetri ti kuptojë synimet e tyre, pa pasur nevojë të shpjegohen. Ata të gaforres nuk luftojnë, nuk janë agresivë apo luftëtarë.

Zakonisht durojnë gjithçka dhe shpesh përdoren, duke mos qenë në gjendje të vendosin kufij. Ana më e keqe është në përpjekjen për të manipuluar dhe kontrolluar. Pjesa më e madhe e kohës munden, sepse është e lehtë për ata që të marrin atë që dëshirojnë. Ata dashurojnë lehtë dhe ju do ta ndjeni nevojën për ta. Prindëror, të zhytur në mendime, mikpritës edhe mbrojtës si asnjë shenjë tjetër e zodiakut.


Like it? Share with your friends!