Shenjat E Zodiakut Me Më Shumë Luhatje Humori


Kalimi i shpejtë nga një gjendje e gëzuar dhe paqësore në një të zymtë apo edhe të irrituar mund të ndodhë për secilin nga ne. Jo shpesh, por ndodh. Sidoqoftë, kur lëkundjet e humorit janë të shpeshta, kini kujdes.

Tashmë kemi mësuar se astrologjia është thellësisht e lidhur me emocionet tona, me qëndrimet dhe zakonet që supozojmë. Ne i njohim më mirë dhe më nga afër, ato shenja që janë të predispozuara për një humor të keq. Ato që pothuajse dalin gjithmonë nga shtrati me këmbën e gabuar. Ato që kanë nevojë për një fjalë jashtë vendit për t’i parë menjëherë të errësohen.

Shenjat me më shumë luhatje humori

Binjakët
Një shenjë me ndjeshmëri të veçantë. Kjo shenjë ndryshon humor pothuajse me çdo rrëshqitje të syrit. Është për t’u habitur kur e sheh të kalojë nga gëzimi në trishtim pa ndonjë arsye të dukshme. Ose pas një episodi zemërimi intensiv, ta shihni atë të kthehet në gjendje qetësie sikur të mos kishte ndodhur asgjë.

Gaforrja
Ndër shenjat më me humor të Zodiakut gjejmë shenjën e Gaforres, një shenjë me aspekte të veçanta karakteri. Të gjitha unike dhe mjaft kontradiktore. Gaforrja ka një personalitet joshës, ajo tregon vëmendje të madhe për të tjerët, disponueshmëri të madhe. Por kur gjërat nuk shkojnë ashtu si dëshirojnë, shihni një anë absolutisht të kundërt. Kjo bën që të lindurit e kësaj shenje të jenë të ndryshëm nga një ditë në tjetrën. Do e shihni duke buzëqeshur dhe të shoqërueshëm dhe armiqësor dhe plot urrejtje gjithë ditën tjetër.

Peshorja
Ne e dimë që shenja e Peshores është gjithmonë në kërkim të një ekuilibri. Nga një moment në tjetrin, ajo braktis qëndrimin miqësor dhe të dobishëm për të kaluar në një mbyllje totale, nëse jo edhe nervozizëm. Jo rrallë ajo trishtohet pa ndonjë arsye të dukshme dhe mbyllet brenda vetes. Kur kjo ndodh, dhe ndodh shpesh, është e vështirë për të, që të gjejë harmoninë dhe qetësinë e duhur.

Burimi/kosnews24.com


Like it? Share with your friends!