Shenjat më të paparashikueshme të HOROSKOPIT. Për mirë a për keq, do ju befasojnë

Flasim për paparashikueshmëri, për atë anë që dikujt i duket qesharake dhe dëfryese, të tjerëve negative dhe jo gjithmonë të mirëpritur. Ashtu si me shumë aspekte të karakterit dhe personalitetit, paparashikueshmëria varet edhe nga shenja e zodiakut. Në fakt është konstatuar se kjo mënyrë e të qenurit, tejet individuale, rrjedh nga ajo tipare dallues që vetëm planetët dhe yjet arrijnë të ngulisin tek ne.

A e dini cilat janë shenjat më të paparashikueshme të Zodiakut? Lexoni më poshtë:

UJORI

Ata që kanë lindur nën shenjën e Ujorit sigurisht që i përkasin 5 shenjave më të paparashikueshme të Zodiakut.

Personalitet aspak i mirëqenë, i lirë, por edhe introvert. Të aftë për impulse të papritura si të heshtjeve dhe reflektimeve që mund të zgjasin edhe për një kohë të gjatë. Të jesh në gjendje të matësh pulsin e një Ujori, kërkon jo vetëm durim, por edhe vetëdije që duhet pranuar ashtu siç është.

Dash

Paparashikueshmëria e Dashi varet thelbësisht nga impulsiviteti i tij, mungesa e durimit, dëshira për të patur gjithçka dhe menjëherë.

Kur Dashi synon një qëllim, ai përqendron tërë energjinë e tij në arritjen e tij, dhe ai nuk njeh më rregulla ose shtigje anashkaluese. Ndonjëherë siguria e bën atë të humbasë sensin e gjërave, dhe për këtë arsye ai shfaqet jo vetëm i paparashikueshëm, por edhe eksentrik dhe prepotent.

BINJAKET

Miqtë dhe miket e Binjakëve, së bashku me shenjën e Ujorit, janë ndër shenjat më të paparashikueshme dhe të çuditshme të gjithë Zodiakut. Dy karakteristikat e tyre i bëjnë ato të tilla. E para është se ata kanë tendencë të besojnë vetëm vetveten.

Kështu që, kur dëgjojnë një këshillë, ata e bëjnë vetëm me një vesh, pasi pjesa tjetër e tyre tashmë është projektuar drejt vendimit që kanë marrë. Plus ata janë të paqëndrueshëm, ndryshojnë mendim dhe qëndrim të tyre sa hap e mbyll sytë!

AKREPI

Ta quajmë Akrepin e paparashikueshme është më e pakta për të cilën mund të mendosh, veçanërisht kur zemërohet ose zhgënjehet.

Qetësia e dukshme dhe ndjenja e mos prekjes nga një gabim ose një padrejtësi mund të ndryshojnë rrënjësisht sa hap e mbyll sytë. Kur bashkëbiseduesi bëhet i vetëdijshëm për këtë, rrezikon të jetë hsumë vonë!

GAFORRJA

E fundit nga 5 shenjat më të paparashikueshme të Zodiakut është ajo e Gaforres. Një shenjë, ne e dimë atë, shumë e vëmendshme, empatike, e disponueshme për të tjerët. Sidomos me ata që do.

Por është pikërisht kjo shtojcë që e bën atë të ndryshueshme në qëndrimet dhe sjelljet e saj, veçanërisht kur raporti tregon shenja krize. Ajo është në gjendje të alternojë momentet e disponueshmërisë së plotë, me të tjerët në të cilat xhelozia dhe pasiguria e bëjnë atë të panjohur!

Author: admin