Shenjat të cilave nuk duhet t’u zini besë KURRË!


Nëse pyetni dikë se çfarë është ajo për të cilën nuk do ta falnin kurrë të dashurin e tyre, e sigurtë që do të përgjigjen mashtrimi.

Dhe pa dyshim çdo person ka “një skelet në dollap”, për të cilin bashkëshorti nuk do ta dijë kurrë, sepse partneri e mashtron me mjeshtëri atë.

Por ka gënjeshtra për shpëtimin dhe ka dhe nga ata që kanë lindur për të gënjyer, pa të cilat thjesht nuk mund të jetojnë. Këta mashtrues “të mundshëm” janë të lehtë për tu dalluar nëse shohim shenjën e Zodiakut.

Peshorja

Përfaqësues të shenjës zodiakale Peshorja – një intragues i mirënjohur, i cili me natyrën e tij nuk mbaron kurrë duke folur deri në fund, duke e rrethuar veten me një vello misterioze. Në të njëjtën kohë, ata janë të dashur dhe të prirur për pasurimin ilegal, që do të thotë që nga mosha e hershme ata i kuptojnë bazat, mashtrimet, dinakërinë dhe shkathtësinë.

Duke u rritur, këta individë perfeksionohen vetëm me aftësinë për të gënjyer, prandaj njerëzit e tyre të dashur me të cilët ata qëndrojnë nuk kanë mundësi të dënojnë pabesinë e peshores.

Po kështu, këta njerëz gjithashtu sillen në vendin e punës, sepse pa prirjen për punë fizike të rëndë, ata mësohen me manipulimin e njerëzve të tjerë, duke i detyruar ata të punojnë për ta nëpërmjet të gjitha gënjeshtrave.

Falë kësaj karakteristike, nga peshorja ka mashtrues të kualifikuar, avokatë të famshëm dhe politikanë

Binjakët

Nga natyra e tyre, përfaqësuesit e kësaj shenje janë njerëz me dy fytyra, që do të thotë se ata kanë një pasion për mashtrim në gjak. Kjo është e kuptueshme që nga fëmijëria, por është veçanërisht e dukshme kur Binjakët bëhen të rritur. Ata lehtë mund t’i manipulojnë të tjerët në avantazhin e tyre, lehtë zotërojnë mendjen e personit të duhur dhe t’i bëjnë ata të dyshojnë edhe për atë që panë me sytë e tyre. Cili është problemi këtu? Në fund të fundit, Binjakët mund të kufizojnë në mënyrë të përkryer emocionet, që do të thotë se me shprehjen e fytyrës dhe gjesteve të tyre nuk mund të mendosh se pot ë gënjejnë.

Përveç kësaj, përfaqësuesit e kësaj shenje janë të kujdesshëm, të cilët gjithmonë kanë një justifikim të përgatitur mirë dhe mjaft logjik dhe prandaj nuk besojnë se thjesht nuk munden. Sipas statistikave, pothuajse të gjithë Binjakët, kanë një dashnor ose një ide të caktuar të saj.

Peshqit

Pronarët e fantazisë së pakufishme, të lindur nën shenjën e Peshqeve, janë mjeshtrat e vërtetë të gërshetimit të intrigave. Me lehtësi të pabesueshme ata mund ta krijojnë iluzione duke besuar se të gjithë kanë për qëllim të mashtrojnë Peshqit. Duhet të them se ky është një person shumë i rrezikshëm, të cilit nuk I kushton asgjë tu kundërvihet edhe dy burrave. Është interesante të theksohet se Peshqit rrallë gënjejnë për t’u pasuruar dhe për të përfituar. Më shpesh, gënjeshtrat përdoren për të mbuluar aventurat e tyre seksuale.

Pra, mos u habitni nga fakti se i dashuri juaj ka lindur nën shenjën Peshqit. Papritmas do t’ju marre në telefon t’ju thotë që është shumë I zënë në punë, dhe ditën tjetër do të kthehet në shtëpi me një tufë letrash në dorë. Aq shumë mashtrojnë sa që fillojnë edhe vetë tu besojnë mashtrimeve të tyre. Në fund do fillojnë tu besojnë edhe vetë mashtrimeve dhe nuk do ti mbajnë më mend kanë qënë të vërteta apo jo. Prandaj është e pamundur ti dënosh ata.


Like it? Share with your friends!